Din outdoor adventure guide

50 dages vandreture du skal føje til din bucket liste

De bedste vandreture i USA For naturelskere og fitnessentusiaster kan du ikke få meget bedre end en god dag med vandreture. Og at finde en god dagstigning, der ikke er for lang og ikke for kort, med en gevinst, der gør anstrengelsen absolut værd for din tid - kan være lige så givende som at vinde lotteriet.

Kom ud af din spindecykel og prøv denne udendørs cykeltræning i stedet for

Det er sikkert, at spin-klassen føler morderen, men udendørs cykling kan kræve, at du arbejder endnu hårdere, ifølge en undersøgelse i Journal of Strength and Conditioning Research . Plus, "der er noget rigtig godt at dække afstanden og være i frisk luft og solskin", siger Jim Rutberg, cykelekspert for Carmichael Training Systems og Strava i Colorado Springs, Colorado.

De 10 sundeste steder at bo i amerika

Hvis du leder efter et nyt startsted, kan du endelig fokusere på dit helbred, overveje et skridt til Highlands Ranch, Colorado. Soveværelset samfund uden for Denver er den sundeste by America, ifølge penge. Som en del af den årlige rapport "Bedste steder at leve" (som i år fokuserede på små byer) rangerede MONEY de sundeste lokaliteter i USA baseret på en række faktorer, herunder adgang til lægehjælp, satser for almindelige sygdomme og beboernes egne vurderinger af deres personlige sundhed.