Din sunde rejseplanlægger: skal du flyve?

Fitness

Din sunde rejseplanlægger: skal du flyve?

Kan du flyve med forkølelse? Nå, ja, hvis du lover at nyser i et væv og ikke på din sædepartner. Faktisk kan hævede Eustachian-rør fra en forkølelse holde forandring af kabinens tryk fra udligning i dit hoved. Dette kan føre til smerte og endda infektion. Brug en nasal-decongestant spray før tiden for at mindske trykket på dine ørekanaler. Nedenfor, hvad du behøver at vide om nogle andre forhold.

Graviditet

Kvinder, der enten er tæt på forfaldsdagen (over 34 uger) eller med risiko for abort, for tidlig fødsel eller afbrydelse af placenta, bør undgå luft- og langdistancerejser. Bliv hydreret. Fastgør sikkerhedsselerne lavt over lårene, ikke maven. Og selvom du flyver, tager du hyppige korte vandreture for at reducere risikoen for blodpropper.

Diabetes

Kontakt din læge. Vær forberedt på at teste jævnligt. Og juster mad og lægemiddelindtag efter behov. De fleste større flyselskaber vil sørge for et særligt måltid med 24 timers varsel. Hydrering er også afgørende.

Hjertetilstand

Hvis du har hjertesygdom, skal du bære en kopi af et nylig EKG-resultat (EKG). Personer med pacemakere eller andre implantater kan afbryde sikkerhedsanordninger, så de skal bære et kort eller lægerens dokumentation. Og hvis du har en defibrillator, skal du informere enhver sikkerhedsscreener om, at en håndholdt metaldetektor ikke skal holdes over området i mere end 5 sekunder, med mindst 30 sekunder imellem.

Efterlad Din Kommentar