Ja, cotton candy druer er rigtige-her er hvor de kan finde dem

Mad

Ja, cotton candy druer er rigtige-her er hvor de kan finde dem

Denne artikel blev oprindeligt vist på RealSimple. com.

Den seneste frugt dille smager ligesom bomulds slik, kun den er i form af en drue.

Det er rigtige bomulds candy druer er en ægte ting, der leverer smagen af ​​den klassiske karnevalbehandler, minus de klæbrige fingre, der kommer efter at have spundet spundet sukker. Men selvom druerne har eksisteret i mere end fem år, er de utroligt vanskelige at finde, dels fordi deres årstid kun varer fra 10. august til 20. september.

Distribueret af Graperiet siden 2011, et Californienbaseret selskab der dyrker druer til spisebrug, er bomuldsigetruer saftige grønne kugler, der naturligt smager som den lyserøde dessert. David Cain, en gartneri, udviklede druen i et forsøg på at give forbrugerne flere sorter af den bitstørrede frugt, ligesom den måde, at der findes flere slags æbler, fortalte han NPR i 2013. Uden genetisk modifikation eller inklusiv kunstige smagsstoffer, Cain fik druerne til at smag som bomulds slik ved at hybridisere to forskellige arter af den vindyrkede frugt, der fremhæver sin naturligt søde smag.

Kains mål var at bringe en tilbagevenden til druernes naturlige smagsoplevelser, som han sagde var blevet fjernet af mange års frugtfrugt for at passe fragt og oplagringsstandarder.

"Mange frugter bliver smagløse, når nogen køber det," fortalte han NPR. "Vi vil ændre det. "

Men de, der forsøger at genoplive deres cirkusoplevelser, virker bedre, siden årets afgrøde allerede er halvvejs igennem sæsonen. Og mange steder, især på østkysten, sælger dagligvarebutikker hurtigt frugtene, New York Daily News-rapporterne.

Populære kæder som Wegmans, Whole Foods, Sam's Club og Kroger bærer druerne.

Heldigvis er der en måde at finde ud af, hvor man kan få den søde behandler uden at skulle stoppe ved hver købmand i nærheden. Graperys hjemmeside viser steder hvor druer er tilgængelige af staten.

Efterlad Din Kommentar