Arbejder ud reddede mit liv

Jeg tabte en ben efter min helikopter styrtede ned i afghanistan. sport hjalp mig med at få mit liv tilbage

I 21 år levede Kirstie Ennis livet af sine drømme. Datteren til to marinesoldater, hun havde tiltrukket kl. 17 og flygtede kamp- og redningsopgaver i Afghanistan som en flyveobservatør og løber. "Jeg var øjnene og ørerne til piloten og lod ham vide, hvad der foregår bagved ham," siger hun. "Jeg er lille-5'4" og 115 pund-og som kvinde måtte jeg kæmpe med tand og negle for at bevise at jeg kunne gøre jobbet.

Skubber mig selv fysisk hjulpet mig helbrede efter min søns død

Susan Heard sad den 31. december 2014 på sin sofa med sin mand og 12-årige datter og så på tv og ventede på at bolden skulle falde i Times Firkant. "Mens alle i verden fejrede nytårsaften og havde det sjovt tænkte jeg: Jeg hader denne ferie. Jeg hader mit liv, "minder hun om. Susan havde god grund til at føle sig nede.