Arbejde ud med tracy anderson

10 Minutter til en skulpturel mave

Ab smarts ladies , vi får et spring på springrengøringen, og den første ting at gå er standard crunchen. jeg siger ikke, at det er en dårlig øvelse, men hvis det er din eneste ab billedhugger, laver du dig selv en ægte dårlige service. regelmæssige gamle crunches compartmentalize din styrke, arbejder hovedsagelig kun rectus abdominis (six-pack).

15-Minutters træning: Få total-body tonet

Beat ferie vægtøgning jeg forstår helt tiden er værdifuld i ferien, men du vil takke mig (og dig selv), kom den 1. januar, hvis du er stabil med din træningsrutine. den bedste gave, du kan give din krop, skifter til en mere effektiv rutine. ved at vælge styrketræninger, som du cykler gennem hurtigt, får du det meste ud af kort tid og holder din krop i tip-top form.

4 øVelser til at slå et fitnessplatform

Genstart dine bevægelser det er tid til at byde på de gamle standby-bevægelser - i det mindste i et stykke tid. årsagen: de gør ikke nok! go-to øvelserne du har udført for evigt undlader at trykke på mange af de mindre muskler, hvilket betyder at du går glip af store fordele. når du opgraderer til bevægelser, der virker flere muskler samtidigt - både de store og de mindre tilbehør (eller stabiliserende) muskler - begynder du at forme din krop i en stram, fleksibel og veltonet maskine.

4 øVelser til at tabe din tarm og øge din bøtte

Ingen tarm, dejlig skød når kvinder kommer til at se mig, er de to steder, de altid vil tackle først, kerne og gluter. og jeg får det. når du omdanner disse områder, bemærker du andre bonusser, herunder mindre, fastere lår (oversættelse: mindre cellulite). arbejder kernen og glutes samtidigt, som du vil med træningen på næste side, nedskærer den tid, du skal bruge på gymnastiksalen.

Brude Bootcamp: 22 Øvelser til tonede våben og skuldre

Se dit bedste på din store dag chancerne er din drøm brudekjole vil vise frem din ryg, skuldre og arme. og siden sidste øjebliks rsvp'er og siddepladser har du allerede stresset ud, når du nærmer dig din store dag, skal du give dig selv mindst seks til otte uger for at begynde at toning op - jo hurtigere jo bedre, siger jessica matthews, certificeret personligt træner og assistent professor i motion science på san diego miramar college.

Træn Som en olympisk med Lindsey Vonns underkrops træning

Tone dine ben og lår hvorfor træne ikke som en olympisk? lindsey deler hendes hemmeligheder. disse bevæger tone og trimmer alt fra din kerne til gulvet. gør denne serie tre eller fire gange om ugen, og en bedre nederste halvdel afventer. hent, udskrive eller knæk den fulde træning single-leg box squat stå på højre ben foran en plyoboks (eller bænk) med tæer på venstre fods hvil på kasse og arme på siderne , en 8-pund håndvægt i hver hånd (a).