Arbejde ud med kristin mcgee

Få tonede lår og mere

Før jeg opdagede yoga, mine lår ?? især de indre dele? ? var en smule, jiggly. nu har jeg fundet en måde at tone dem op over: sumo squat til warrior 2 til omvendt kriger til udvidet sidevinkel til reverse triangle (gennemgå sekvensen tre gange på begge sider, tre til fem gange om ugen). du vil brænde tæt på 100 kalorier, hvis du gør det i bare 15 minutter.

Sådan gør du banded squat walks for at forhindre knæpine

Tag dit modstandsbånd! I denne video viser fitnessekspert Lauren Williams os, hvordan du laver en Banded Squat Walk. Denne bevægelse er fantastisk til at aktivere og styrke musklerne i dine ben, hvilket igen hjælper med at forhindre knæsmerter. Har du ikke tid til at se? Læs transskriptionen: Denne bevægelse er god til at aktivere og styrke musklerne i dine ben, så du kan forhindre smerter.

Sådan gør du en bro flyt for at forhindre knæsmerter

Topreventknee smerter, det kan bidrage til at styrke musklerne i dine ben. Se denne video med fitnesseksperten Lauren Williams for at lære, hvordan du gør Bridge, et kraftfuldt træk, der styrker dine ben og gluter. Har du ikke tid til at se? Her er det fulde transkript: Smerter kan komme fra svaghed i bestemte områder af din krop - som dine ben og dine gluter.