Vægttab

14 Regler for at få pas i 2014

Nytår, ny dig du har måske pakket nogle få pund i løbet af ferien, men nu er din chance for at få din krop tilbage med hjælp fra elite træner tracy anderson. den 38-årige mor af to er berømt for ikke kun at forme formerne gwyneth paltrow, j. lo og andre a-listers, men også forstå de faktorer, der forhindrer mange af os i at nå vores mål.

10 Måder Din personlighed påvirker din vægt

Tabe sig nu uanset om du er partiets liv, en bogmask eller en nattugle spiller din personlighed en overraskende stor rolle i din evne til at slanke sig. følg denne vejledning for at opdage din personlighedstype og brug dine egne egenskaber til at tabe sig og holde det godt. hvis du er impulsiv ... i en berømt 1972-undersøgelse tilbød forskere små børn et valg mellem en enkelt marshmallow straks eller, hvis de kunne vente 15 minutter, to marshmallows.

14 Måder at skære portioner uden at føle sig sulten på

Portion kontrol tips for at tabe sig, har du brug for at forbrænde flere kalorier end du forbruger, hvilket uundgåeligt betyder en ting: portion kontrol. men du er ikke nødvendigvis dømt til en voksende mave, indtil du når dit mål. "portion kontrol betyder ikke, at du skal spise små portioner af alt," siger lisa young, phd, rd, forfatter af the portion teller planlæg: den no-diet reality guide til at spise, bedrage og tabe vigtigt .

Tabe 10 pund i 3 uger med denne kost

Vil du droppe 10? jackie newgent, rd, forfatter af 1, 000 low calorie recipes, designet denne nærende spiseplan til at hjælpe dig med at smelte af ekstra vægt. hemmeligheden: fødevarer, der er højt i carbs og protein. "carbs giver energi, mens brænding af muskler, hjælper dem med at indgå kontrakt under gang," siger hun.

Tabe vægt med et travlt skema

En 9-5 forpligtelse da jeg besluttede at tabe jeg arbejdede på fuld tid på et kontor, hvor jeg sad i et skrivebord i 40 timer hver uge. jeg har også arbejdet deltid på en healthclub og tog aftenklasser for at fuldføre min kandidatgrad. mandag til torsdag, vil jeg forlade mit hus på 5 a. m. og ikke vende tilbage før efter 10 om natten.

Vægt tab succes: hvordan en tur til srlanka hjalp mig drop 49 pounds

April restiff santa monica , californien alder: rettighed april risteff april risteff 36, 5'4 " santa monica, californien før: 160 lb., størrelse 14 / 16 efter: 111 lb., størrelse 2/4 forlænget antal pund: 49 lb. størrelser tabt: jeg var altid slank voksen op, men når jeg var på college og min tidlige 20s, min vægt klatrede til 160 pounds.

Hvordan man laver Avocado Goddess Dressing

Avocados er et af de mest trendy superfoodvarer lige nu - og med rette. bortset fra at være fyldt og lækkert, er de fulde af sunde fedtstoffer, vitaminer og næringsstoffer. den yummy frugt har udløst en unødvendig besættelse blandt sundhedspersonalet, hvilket resulterer i en overflod af innovative og sunde retter, herunder en af ​​vores favoritter: avocado goddess dressing.

6 Måder at nyde cocktails uden skyld

En sund måde at forkæle for mig ville det ikke være feriesæsonen uden at nyde en festlig cocktail eller to. men desværre er de fleste af disse drikkevarer tunge på kalorier og fedt, hvilket ikke er godt, når jeg forsøger at opretholde sunde spisevaner. i stedet for bare at nippe til seltzer og gå glip af alt festligholdet, følger jeg et par enkle tricks for at holde feriecocktailsne fra at dukke op på skalaen.

De bedste måder at øge din metabolisme

Fanning flammen her er velkomne nyheder: du har måske arvet din mors langsomme mo stofskifte, men du er ikke fast i det. ny forskning viser, at du kan narre din krop til brændende kalorier mere effektivt, især hvis du rammer gymnastiksalen. ved styrketræning, blot et par gange om ugen, vil du for eksempel vende 50% af den tilsyneladende uundgåelige metabolisme, der går ned i alderen, siger gary hunter, phd, en professor i humanstudier ved university of alabama i birmingham.

Hurtigste fedtbrændere nogensinde!

I gymnastiksalen fang den løbende bug du fortsætter med at brænde fedt efter din jogge: folk, der kører i mindst fire timer om ugen, smelter mere kalorier end ikke-løbere, selv når de ikke kører, studerer en yale university school of medicine studie rapporter. træk det op tidligt træner hårdere i løbet af den første halvdel af din træning og letter det under den anden brænder op til 23% mere fedt end det modsatte, ifølge en undersøgelse fra the college of new jersey.

Kvinde der tabte 70 lbs. siger at have en partner med parkinsons inspireret hende til at være hendes bedste selv

Denne artikel blev oprindeligt vist på Mennesker. com. Marie Byrne plejede at beskæftige sig med hendes utilfredshed ved at spise. "Jeg var en følelsesmæssig æder - glad, trist eller vred, jeg spiste," fortæller Gloucester, U. K.-baserede børnehavechef, 42, PEOPLE. "Plus, min mand var på det tidspunkt meget overvægtig, så han havde ikke noget imod, hvad jeg så ud.

Vægttabs succeshistorie:

Paige Jackson, 30, 5'7 ", fra New Orleans Før: 220 lb., størrelse 18 Efter: 155 pund, størrelse 4 Tab i alt: 65 pund Totale størrelser tabt: Jeg var en sportslig atlet på gymnasiet, så aktiv at jeg gav aldrig en anden tanke til stegte kylling og cornbread jeg scarfing ned. At gå på college i 2004 satte en stopper for min intense træningsplan - men ikke mine vanvittige spisevaner.

1, 400-Kalorie-, metabolisme-boostende måltidsplan

En plan for hvert måltid når ashley koff fortæller sine kunder, kommer de til spis mindst 1, 400 kalorier på hendes plan, de er behageligt overrasket. men det er alt for at begrænse kalorierne eller hoppe over måltider, der fejler, forklarer hun: "når du spiser lys eller springer over måltider om dagen og derefter splurge om natten, giver du din krop for meget på en gang og ikke nok hos andre .

10 Falske sundhedstendenser, der spilder din tid

Hjælp eller hype? chancerne er, du har hørt nogle temmelig vanvittige ting kan hjælpe dig med at tabe dig eller blive sundere. selv om det er indlysende, at nogle tendenser er helt uhyrlige (som ekstreme faste), er du måske ikke så sikker på andre, som synes legit (som at gå glutenfri). derfor skærer vi gennem hype på 10 populære sundhedstendenser.

10 Sunde spisevaner, der vil ændre dit liv

Skift din spisning, skift dit liv ernæringseksperter uddyber et væld af råd om, hvordan man spis godt, og vigtigst, ikke miste dit sind gør det. men der er nogle tips, der står tidstesten, og eksperterne selv følger. (fordi ja, de er også menneskelige.) her er 10 vaner, de lever af - og det vil ændre din måde at spise.

12 Måder at holde sig aktiv, når det er for varmt at træne

Slå varmen hundens sommerdage er over os, men du gør det ikke nødt til at sætte din workoutroutine på rygbrænderen, bare fordi den føles for varm til motion. i stedet for at bruge varmen som en anden undskyldning for at hoppe over min træning, bliver jeg kreativ med mine sommeraktiviteter, så jeg kan klare mine fitnessmål.

13 Hurtige vægttabtips (vi forsøgte dem!)

Forsøgte og sande tips syg for at jage fad dieter? tid til at hoppe væk fra båndvognen og få nogle jordnære råd fra folk der har været der, gjort det. visst, vi bruger vores dage til at sive igennem den nyeste forskning og bede supertonede berømtheder om deres træningsråd og vægttabstrik. i slutningen af ​​dagen er det dog lige så udfordrende for os at skrælle pundene, som det er for nogen anden.

15 Forfriskende og sunde ispoprecept

Chill out med forfriskende ispop opskrifter hvem siger, at du ikke kan forkæle en iskold sød behandler på en varm dag? med sommerfrugt rigelig og sprængende med naturlig sødme, kan du selv gøre fantastiske is popper med blot et par simple add-ins. læs videre for nogle af vores yndlings smukke, lækre ispopper, der er lækre og gode til dig (shhh, fortæl ikke børnene, de er sunde!

15 Ting, der sker efter en brystreduktion

Sandheden om brystreduktion tilbage i dine træningsbøndage kan du have ønsket større bryster, men busty kvinder ved, at store bryster kan medføre store sundhedsproblemer, som rygskader, skulder- og nakkesmerter og nervekompression. ifølge det amerikanske samfund for æstetisk plastikkirurgi udførte læger 114, 470 brystreduktionsoperationer hos kvinder i 2014 alene.