Se denne inspirerende professionelle runner gennemgå den afsluttende linje af en marathon

Skønhed

Se denne inspirerende professionelle runner gennemgå den afsluttende linje af en marathon

Vi har alle hørt om de berygtede "wall" -løberne ramte ofte i løbet af 26. 2 miles, der er en maraton. Det kan komme på mile 15 eller 20, men hvad med mile 26. 0?

Elite runner Hyvon Ngetich i Kenya gjorde det gennem 26 straffe miles af søndagens Austin Marathon, endda førende kvindernes pakke indtil mile 23. Da hun afrundede hjørnet til målstregen, faldt hun til jorden. Men i stedet for at give op da og da besluttede hun at kravle den sidste 0. 2 miles i en utrolig inspirerende menneskekunst - og hun tog stadig tredjepladsen.

Mens racefrivillige straks bragte en kørestol til Ngetich, nægtede den 29-årige hjælpen, muligvis at vide, at hun ville blive diskvalificeret for at acceptere den.

"Kører ... du skal altid fortsætte, går", fortæller Ngetich, CBS Austin-affiliate KEYE. "I de sidste to kilometer kan jeg ikke huske. Afslut linjen, jeg har ingen idé. "

Nå er hendes gennemsøgning mod slutningen helt over nyhederne, og hun kan genoplive sig selv med de omrørende videoer. Ngetich pauser selv på et tidspunkt for at hente vejret og nægter at stoppe, indtil hun er helt sikker på at hun krydsede målstregen, hvilket hun gjorde i en imponerende tid på 3: 04: 03. 68.

"Jeg har set atleter wobble og falde; Jeg har set atleter krybbe på tværs af målstregen ", siger Austin Concerthorne Jon Conley til CBS News." Men den historie om hende går 26 miles og derefter kravler de sidste 450 fod eller deromkring - aldrig set noget lignende. "

Selvom hun savnede efterbehandling på andenpladsen med kun tre sekunder - og kun var 10 minutter bag vinderen - besluttede Conley og Austin Marathon at give hende den samme mængde præmiepenge som andenpladsens vinder for hendes udstilling af tapperhed.

Stadig ønsker medicinsk direktør for en anden maraton resten af ​​os at huske, at Ngetich er en professionel løber, der konkurrerede om præmiepenge, og hverdagens løbere skal lytte til deres kroppe i stedet. "For den ikke-elite menneskemængde er der burde aldrig være en grund til, at runner a burde kravle til mål, "sagde Laura Goldberg, MD, en sportsmedicinsk specialist på Cleveland Clinic og medicinsk direktør for Cleveland Marathon til ABC News.

I stedet skal du tænke på Ngetich næste gang du overvejer at springe over et løb eller stoppe en mile (eller 0,2 miles) kort.

15 Løbtips du behøver at vide

Efterlad Din Kommentar