Se denne hjertevarmende video af en 95-årig manns optagelsesbrudsprint

Skønhed

Se denne hjertevarmende video af en 95-årig manns optagelsesbrudsprint

Vi drømmer alle om at køre, lave yoga eller tage Zumba klasser godt ind i vores 90'ere, og denne britiske mand gør vi tror det er virkelig muligt.

Charles Eugster, 95, satte verdensrekord i 200 meter dash for sin 95+ aldersgruppe og afsluttede 1/8-mile afstanden i 55. 48 sekunder. Han bankede mere end to sekunder ud for det foregående mærke. Og ser ham feberligt pumpe sine arme og skubbe til mål er virkelig imponerende.

Det er dog mere imponerende, at sprinteren og pensionisten ikke begyndte at udøve til 85 år. Ved 87 begyndte han bodybuilding, for at øge sin styrke (og forbedre sit udseende!), Hvilket viser, at det virkelig aldrig er for sent for at komme i form.

31 Superfood Secrets for et langt og sundt liv

Og kører er en god øvelse at overveje. En undersøgelse udført af Iowa State University viste, at kører kun 30 til 60 minutter i alt hver uge kan hjælpe dig med at leve længere.

I det seneste har vi også været inspireret af kvindelige atleter over 70 år og laver overskrifter, som Madonna Buder, 84, en nonne og den ældste kvinde til at afslutte en Ironman Triathlon. Eller Edith Connor, 79, der har titlen til "Ældste Kvinde Konkurrencedygtige Bodybuilder", ifølge Guinness Book of World Records .

Disse kvinder, sammen med Eugster, bevise alt muligt i alderdommen.

"Jeg vil ændre verden, ser du," sagde Eugster Sportsvibe, en britisk sportsnyhedswebsted. "Jeg vil gøre alderdom noget vidunderligt, fantastisk, strålende, fantastisk, fantastisk, interessant, spændende. Jeg vil gøre alderdom den bedste del af ens liv. "Vi er med dig på det, Charles.

16 uventede måder at tilføje år til dit liv

Efterlad Din Kommentar