Up your løb spil

De bedste løbesko til foråret 2016

Få kørende kigger til et nyt par løbesko? at finde de rigtige spark til dine fitnessbehov kan være udfordrende, især med alle muligheder derude. uanset om du leder efter en terrængående sko eller en løbende sneaker, der har masser af polstring, hjælper vores guide dig med at finde det bedste par for at holde dig i gang med alle dine træningstræninger.

Den bedste løbesko til hver fod

Hvilket par find et nyt sæt løbesko er aldrig let. men vores guide hjælper dig med at nedbryde præcis, hvad du har brug for. uanset om du leder efter ekstra support eller super hastighed, er der noget her for hver løber. maksimal støtte trailesko hvor kan du lide at køre? jeg ramte stierne hvor meget støtte vil du have?

15 Løbende tips du behøver at vide

Secrets to better kører hæng rundt seriøse løbere nok, og du henter nogle få godbidder - hvordan man kan trænge selv, hvilke ruter har de reneste badeværelser, hvad man skal bære, når vejret ændrer sig hurtigere end et twitter-feed. vi bad trænere, undervisere, ernæringseksperter og veteranløberne om at dele deres strategier.

3 essentielle styrkeøvelser til løbere

Forsøger at være en bedre løber? Det handler ikke kun om logning miles (selvom det helt sikkert hjælper). Nøglen til at køre stærk og lang har også meget at gøre med at skubbe dine muskler op, aktiverer din kerne og ryg ud over din underkrop og holder dine bevægelser væske. For at hjælpe med at gøre det, skal du begynde at inkorporere disse fuldkropsstyrkingsmove fra Nike + Run Club-træner Julia Lucas til din rutine tre dage om ugen før eller efter en løb.

5 måder at æce din køreløb på

Stevie Kramer voksede op i Connecticut, men løb på gader - men kun fordi hun måtte. "Jeg løb for at holde sig i form, men havde lige adgang til kedelige veje eller løbebånd," siger hun. Da den nu elite trail runner flyttede til Colorado og opdagede snavsen, skiftede perspektivet: "Min krop hoppede hurtigere tilbage, jeg konstant udforskede, landskabet skiftede altid, og jeg følte at jeg flyver.

Hvordan denne maratonloper overlevede et bjørnangreb 3 miles fra målstregen

Med mindre end tre miles til målstregen blev Karen Williams angrebet af en sort bjørn under en maraton gennem Valles Caldera National Preserve i New Mexico i sidste weekend. På sin Facebook-side skrev Williams: "Jeg har en brudt højre omgang fra den gennemsnitlige venstre krog, manglende dele af øjenlåg og øjenbryn, skade på min venstre venstre biceps mage og mange punkteringer og lacerations.

Løbe Happy All Winter Long

Klar, sæt, løb! det ser ud som om natten gik vejret fra breezy til brutalt koldt. nu synger du vinters blues: det er for koldt, for mørkt, for glat at løbe. men faldende temperaturer behøver ikke at afskrække dig, siger motion fysiolog jonathan cane, medstifter af city coach multisport, i new york city.

Træd dit løbespil med denne trappe træning

Denne artikel blev oprindeligt vist på Life by Daily Burn. Glem løbebåndet. Trappeklubber er sandsynligvis den mest frygtede stykke cardioequipment i gymnastiksalen, og med god grund: Trotting up step after step er hårdt arbejde. Men det er netop derfor, at du skal føje klatring til din fitness rutine.

Hvad skal man gøre, hvis træning dræber dine knæ

Knæsmerter er en almindelig motionsklager. Knæet er en indviklet ledd, der involverer knogler, menisci, muskler, sener og ledbånd, der alle støtter samlingen. Hvis der er skader eller stress på nogen af ​​disse komponenter, kan du have smertefulde knæ. Derudover kan mange fysiske aktiviteter - løbe, hoppe, strække, bøje - lægge stor belastning, indflydelse eller kropsvægt direkte på knæene og igen forårsage smerte, mens du træner.