To måneders gamle baby lider 35 bratte ben; foster fader opkrævet

Skønhed

To måneders gamle baby lider 35 bratte ben; foster fader opkrævet

En 26-årig plejefader står over for forsømmelse og batteriladninger i Indianapolis , hvor han beskyldes for at klemme lemmerne på en 2 måneder gammel pige. Lægerne hævdede bestemt, at hun havde mere end 35 brudte knogler.

En sandsynlig årsag erklæringen, der er opnået af PEOPLE, bekræfter anklagen mod Kyle Rice, som efterforskere siger indrømmet at forårsage barnets skader.

Angrebet kommer bare få uger efter, at den for tidlige baby, født med spor af marihuana i sit system, blev efterladt i risens omsorg, ifølge bekendtgørelsen.

Barnet blev taget fra hendes fødselsmor, efter at blodprøveresultaterne viste tilstedeværelsen af ​​THC, den aktive ingrediens i marihuana.

Den unnamed baby skader, der også omfattede talrige blå mærker, blev opdaget under et besøg på hospitalet den 31. januar, erklærer affidavit. Læger tog røntgenstråler af barnet, der angiveligt viste brud i hendes hænder, ben, fødder og ryg.

Rice angiveligt fortalte efterforskere han pressede spædbarnet i frustration, da barnet nægtede at spise og holdt græde.

"Han forsøgte at give hende en flaske, men hun spyttede det ud", læser bekendtgørelsen. "Han skiftede derefter sin ble og hun pooped, mens han skiftede den. Han holdt hende, men hun fortsatte med at græde og ville ikke roe sig ned. "

Rice hævdede at have presset hendes hænder og fødder og bøjede benene bagud, erklæringen siger.

Risens kone, der arbejder på fuld tid, fortalte efterforskere, at hun ikke vidste, at barnet blev misbrugt.

Det var uklart, om ris er kommet ind for et anbringende eller beholdt en advokat.

En retsdato er fastsat til begyndelsen af ​​april.

Efterlad Din Kommentar