Forvandle din krop i dit opholdsstue med denne intense hiit-træning

Fitness

Forvandle din krop i dit opholdsstue med denne intense hiit-træning

Må ikke få os forkert: Vi elsker at prøve de nyeste boutique-studieklasser, busting gennem solid styrke rutiner i gymnastiksalen og sveder det ud på løbebåndet. Men disse er bestemt ikke de eneste måder at blive aktive på; og nogle dage er en fuld timers motion bare ikke i kortene. Heldigvis behøver du ikke et fancy fitness medlemskab eller masser af ledig tid til at blive dit bedste, hårdeste selv.

Det er faktisk muligt at gennemføre en super-effektiv fedtforbrændende træning på mindre end 30 minutter, i din egen stue. High Intensity Interval Training (HIIT) er en af ​​de mest effektive måder at piske din krop på i topform.

Hvad er HIIT, præcis? Det er en kardiointerval træningsteknik, der generelt involverer 20-30 sekunders udbrud af fuld indsats, efterfulgt af korte genoprettelsesperioder. Disse træningsprogrammer får dit hjerte til at pumpe, sculpt muskler og forbrænder massive mængder kalorier, selv efter din træning er afsluttet. Plus, HIIT træning er sjældent mere end 20 minutter lang. Så de er ideelle, når du vil snige en hurtig men seriøs træning ind i din travle tidsplan.

Solgt? Følg med denne 20-minutters HIIT træning ledet af Fhitting Room træner Dara Theodore. Det er en hjertepumpesekvens du kan gøre når som helst, hvor som helst - med håndvægte eller bare din egen kropsvægt.

(Bonus: Tjek denne træningsliste, der passer perfekt til enhver HIIT-træning.)

Efterlad Din Kommentar