Træne som en olympisk

6 pre-flight strækninger at gøre i dit hotelværelse for at forhindre blodpropper

Du kan måske elske at rejse, men det er sikkert sikkert at sige at sidde i timevis på et fly ikke bliver højdepunktet på din rejse. Resterende siddende i samme position i længere tid kan føre til kramper og sætter dig i fare for blodpropper kaldet dyb venetrombose. Men bekymre dig ikke: Vi har konsulteret vores sundheds- og fitnesseksperter om de bedste måder at forebygge blodpropper på, når du rejser.

Bag kroppen: hvordan marathoner desi linden trains til 26. 2 miles

To-time US Olympian Desi Linden kommer fra en runde finish ved 2016 amerikanske olympiske marathonforsøg i februar og forbereder sig på at sætte USA på medaljen på OL i 2016 i Rio de Janeiro. Linden søger hævn på sommerens spil, efter at en stressbrud i hendes lårbenet i London har tvunget hende til at slippe ud af marathonet før fem kilometer markeringen.

Extreme wave rider, sup champ kai lenny deler sin træningsrutine

Nogle atleter dabler i mere end en sport. Maui's Kai Lenny udmærker sig i dem, konkurrerer internationalt i alt fra storbølge surfing til stand-up padle surfing og racing, fra kite surfing til tow-in surfing og meget mere. Med så mange vandsport i Lennys liv, fungerer bølgerne som et motionscenter. "Jeg bruger disse andre sportsgrene som former for arbejde," siger Lenny.

Her er hvorfor du går ud af vejret op ad trappen (selvom du er egnet)

Jeg synes, jeg er i god form . Jeg træner fem til seks gange om ugen, har kørt flere maratonarter, og jeg er senior fitnessredaktør for Health . Stadig er der tidspunkter, hvor jeg finder mig selv afviklet efter at have klatret en flyvning eller to trapper. Hvad giver? "Du introducerer en ny variabel meget hurtigt," forklarer Joe Holder, en Nike-træner og træner og en performance coach på S-10 Training i New York City.

Hvordan snowboarder hannah teter stiger passer i offseasonen

Snowboarder Hannah Teter har bogstaveligt talt gjort alt: hun har vundet olympiske medaljer i halfpipe-guld i 2006 og sølv i 2010 modelleret til SI's badedragtsproblem og havde endda en iskrem opkaldt efter hende (Ben & Jerrys "Maple Blondie"). Men der er en ting, der stadig bugter hende om hendes karriere: hun lavede ikke podiet ved vinterpokerne i 2014 i Sochi og afsluttede fjerdepladsen.

Sådan gør du enkeltben døftløfter for at forbedre din balance

Klar til at føle sig mere afbalanceret? I denne video viser fitnesseksperten Lauren Williams, hvordan man gør Single Leg Deadlifts, som indebærer at stå på et ben, mens de strækker den anden. For at gøre denne bevægelse endnu mere udfordrende, tag et sæt vægte. 25 Øvelser du kan gøre hvor som helst Har du ikke tid til at se?

Hvordan man laver grøn gudinde sauce

Denne grønne gudinde sauce vil snart blive din go-to dip, marinade eller dressing til stort set alt. denne sauce er fyldt med friske urter og citrus, hvilket giver det et smagfuldt boost. se denne video fra southern living for at se, hvordan du kan oprette denne enkle opskrift, der sikkert er et hit på din næste picnic eller middagsselskab.

Mangel på fitness næsten lige så dødelig som rygning, siger undersøgelsen

VEDDAG, 27. juli 2016 (HealthDay News) - Dårlig fysisk egnethed ligger lige bag rygning som førende risikofaktorer for en tidlig død, nye lange langsigtet forskning tyder på. Svenske forskere analyserede næsten 800 mænd, der begyndte ved midlife, og fandt også, at hver målbar stigning i fitnessniveauer blev oversat til en 21% lavere risiko for død over 45 års opfølgning.

Vinter ol i new winterloveoverbias 2018 annoncen vil flytte dig til tårer

Pisk ud den pakke ofte. Med 2018 Winter Gamesless end 100 dage væk, har husholdningsartikler gigantiske Procter andGamble netop udgivet deres seneste hjertestrækninger-slæbende Olympicsvideo kampagne. Som de gjorde i de foregående år, P & Gthemed kampagnen omkring atleternes mødre. "Tak, mor" er en tårnkærkende egenskab, der fremhæver kærligheden og støtten hos mødrene hos de konkurrenter, der skal gå til guldet i PyeongChang, Sydkorea i februar.

Tog som en olympisk: beach volleyball player april ross

Hvis du nogensinde har set en olympisk beachvolleyballspiller, er det nok ret klart, at de arbejder hårdt på at komme i form hårdt. For April Ross, sølv medalistat de olympiske lege i 2012 i London og en kæmper for guldet i 2016-sommeren i Rio, er det hele ombyggingsstyrke. "Jeg plejede at hader på muskler - jeg troede, at det bare fik mig til at se omfangsrige ud.

Hvordan lululemon's olympiske uniformer for højteknologiske labdesigner til rio

Som cykelbaner væver forbi KitsilanoBeach og yogastudier i Vancouver, B.C., strækker disse baner også ret forbi hovedkvarteret for Lululemon og det meget begrænset laboratorium, der er dubletWhitespace. I marts tillod det canadiske beklædningsfirma Sports Illustrated i laboratoriet på 10.000 kvadratmeter for at se den højteknologiske proces, der skaber pasningsfokuserede tøj til forbrugere og elite-atleter-Lululemon har olympiske og NHL spillere, for at nævne nogle få, på sin "ambassadør" liste.