Tre skål til mit nye krop

Mind & body

Tre skål til mit nye krop

Erika Cataldi

Reading, Penn.

Alder:

Højde: 5'9 "

Før: 205 pund

Kjole størrelse: 16 Mit vægtproblem begyndte, da jeg blev gravid med mit tredje barn , min appetit var umættelig. Par, der med min stillesiddende livsstil, som startede i mit andet trimester, havde jeg alvorlig ryg- og bensmerter og kunne ikke bevæge sig som jeg ville have, og vægten stablede på. Da jeg fødte December 2012 havde jeg nået min hele tiden høj på 205 pounds. Et par måneder senere, så jeg stadig i barselsredskab, så jeg min nabo at kaste ud alle sine præ-graviditetstøj. Hun fortalte mig, at hun aldrig ville passe ind i dem igen. slog mig så trist, jeg ønskede ikke at følge sin vej, så jeg besluttede at ændre.

Træningsglæde fundet!

Jeg havde brug for motion, der var sjovt, så jeg tappede ind i min maskotfortid ?? havde arbejdet som en for Chuck E. Cheese s og ansøgte om stedet for Screwball på vores bys mindre liga-baseballhold. Og jeg fik det! Min første dag troede jeg, jeg skulle dø 90 minutters hoppe, dans og klatring stadion trin forlod mig drenched. Men jeg sidder fast med det og hever tre eller fire gange om ugen. To måneder senere var jeg ned 15 pund! Da jeg ikke var på banen, havde jeg motionskredsløb med min familie.

Serveringsstørrelser, slashed!

Da jeg regelmæssigt spiste balancerede måltider, vidste jeg, at det var mine portioner, der skulle løses. Jeg begyndte at bruge toddler plader; Jeg kunne indlæse dem og føler mig stadig som jeg fik meget. Spiser mindre ?? og ikke efter 6 p. m.锟 斤 拷 hjalp mig til at kaste en anden 8 pund i omkring en måned. I oktober nåede jeg mit mål, idet jeg faldt seks størrelser. Til sidst gav jeg væk disse præ-graviditetstøj til et lokalt hus, fordi de var for store! Nu det er noget at juble om.

Efter: 135lb

Kjole størrelse: 4/6

Størrelser tabt: 6Matt Godfrey Hold pounds væk

Disse strategier hjælper Erika med at opretholde sin slanke form; find mere på pinterest. dk / goodhealth.

Hent dine fremskridt

Jeg ville tage billeder af mig selv og sende dem til min mor som en oversigt over, hvor godt jeg gjorde. Jeg sender stadig sine selfies lejlighedsvis!

Spis sødt tidligt

Jeg vil gerne have dessert (kager, kage) til morgenmad. På denne måde har jeg hele dagen at brænde den af.

Sig ja til seltzer

Bytte sodavand til mousserende vand lavede en stor forskel. Jeg kan især lide Clear American i key lime smag (walmart. Com). Det er ligesom citron-lime soda uden alle kalorier.

Kog med kokosolie

En god kokosolie ($ 7, walmart. Com) er et must i mit køkken, fordi det er et sundere alternativ til nogle andre fedtstoffer. Når jeg lettere steger mad, som min hjemmelavede kyllingfingre, giver den en lidt sødere smag.

Del Din Kroppstransformation

Har du omformet din krop?Fortæl os om det på sundhedsområdet. com / i-did-it-det og fortæl os, hvilke diæt og fitness strategier fungerede for dig.

Efterlad Din Kommentar