Teenagere, der spiser mere mættet fedt, kan udvikle danner bryster

Fitness

Teenagere, der spiser mere mættet fedt, kan udvikle danner bryster

Ny forskning tyder på, at der er en forbindelse mellem mængden af ​​mættet fedt piger forbruger som teenagere og deres brystdensitet senere i livet.

For undersøgelsen, offentliggjort i Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention , havde forskere 177 piger i alderen 10 og 18 fillout spørgeskemaer om deres dieton fem gange. Da deltagerne var mellem 25 og 29 år, målte forskerne deres brystdensitet ved hjælp af en M R999> I scan. : 25 Brystkræftmyter, Busted

De fandt ud af, at kvinder, der havde spist større mængder af mættet fedt

-definerede i kød og mejeriprodukter som ost, smør og mælk havde tættere bryster i deres 20'ere. (De , der havde brugt mest mættet fedt havde et gennemsnitligt "tæt brystvolumen" på 21,5%, mens de, der spiste mindst havde en gennemsnitlig densebreastevolumen på 16 . 4%.) Det modsatte var tilfældet for kvinder, der havde forbruget højere mængder sundhedsumættede fedtstoffer - type 999> olivenolie, avokadoer, nødder og fedtholdige fisk i løbet af tenårene. Disse kvinder havde lavere brystdensitet i deres 20'ere. Dataene tyder på, at teenagepiger spiser godt i voksenalderen. "Hvis det bekræftes, viser [vores] resultater, at ungdomsdietten potentielt kan have langtidseffekter på brystsundheden, siger seniorforfatter Joanne Dorgan, ph.d., professor i epidemiologi ved University of Maryland School of Medicine i Baltimore.

: 13 sunde fedtfattige fødevarer, du bør spise mere Denner bryster indeholder mere fibrousor glandulartissue, som kan gøre det sværere for radiologer at få spottumorer på et mammografi. Denser brystvæv anses også for at være en kvindes odds for at udvikle brystkræft.

Men forskning på sammenhængen mellem brystdensitet og kræftrisiko pågår. I vinteren undersøgte forskere fra Kroatien tusindvis af mammogramrapporter og fandt ikke en væsentlig forskel i brystdensitet

blandt kvinder, der blev diagnosticeret med brystkræft og dem, der ikke var.

Efterlad Din Kommentar