Teen dør efter sammenbrud fra dehydrering, mens man forsøger at tabe sig før muay thai fight

Skønhed

Teen dør efter sammenbrud fra dehydrering, mens man forsøger at tabe sig før muay thai fight

Denne artikel blev oprindeligt vist på People. com.

En 18-årig australsk kvinde døde, mens han skære vægt på en amatør-Muay Thai-kamp, ​​ifølge flere rapporter.

Ifølge 9NEWS kollapsede Jessica Lindsay kun en dag før kampen blev afholdt, da hun løb. Sporting News rapporterede, at hun døde fire dage senere i et hospital i Perth.

Lindsay havde kørt ned, så Lindsay havde kørt vægt, så hun ville være berettiget til at konkurrere i amatørkampen, som havde en indvejning på 64 kilo, hvilket svarer til ca. 141 pund, siger 9NEWS-rapporten.

Mens bekæmpelseskommissionen har sagt, at vægttab ikke er omfattet af lovgivningen, er de "løbende gennemgang af processer og retningslinjer omkring konkurrencernes sundhed og sikkerhed", ifølge Sporting News.

9NEWS rapporterede, at Lindsays død vil blive undersøgt af coroner.

AGoFundMepage oprettet af en ven af ​​teenageren - som hæver penge for at hjælpe med at betale for begravelseskostnader - hævdede også, at der var ligheder mellem Lindsays død og Jordan Coe's død. Ifølge The Telegraph, Coe var en professionel Muay Thai-fighter, der døde i marts af et mistanke om varmeslag, mens han skære vægt på en kamp.

Fundraising siden sagde også, at det håber, at teenagers "arv vil gøre en forandring og stoppe dette ved at ske med nogen andre. ”

Efterlad Din Kommentar