The Tea Temperature Trick, der giver dig en perfekt kop hver gang

The best sund holiday gaver af 2017

The Tea Temperature Trick, der giver dig en perfekt kop hver gang

Når det kommer til at smide sammen en nem morgenmad, gør teais højt på listen. Forberedelse af en kop er tilsyneladende svært at røre opkogt vand, tilsæt en tepose og nippe væk. "Just add water" mentaliteten kan få folk til at tro, at te er en no-brainer af en drik. Men når ægte tefiskere gør te, er de velbevidste om at lave en solid kop afhænger af omhyggelig overvejelse af detaljerne. Det hele starter med vandtemperaturen for te; vand er jo det vigtigste køretøj til drikken. Dette koncept sikrer, at temperaturen er korrekt i tråd med videnskaben om vand og kaffe.

Varmt vand kan virke som ingenting mere end godt vand. Men der er mere til det end det. "Kogning er ansvarlig for iltning af vandet og giver de bedste smagsoplevelser," siger Donna Lo, medstifter afFar Tea Leaves, en tekafé i Berkeley, Californien.

Dette betyder ikke, at en kraftig kog vil dog give den bedste kop. Lo siger at dette rent faktisk vil trætte vandet ud, så din te får en flad eller kedelig smag. Det er bedst at holde fast i en mild koge, hvilket vil medføre nok ilt.

Temperaturen er også vigtig, og det afhænger af typen af ​​drikkevarer. Efter alt, meget som morgenmad, er ikke alle te skabt lige. Lo tilbyder en sjov tommelfingerregel: Vær opmærksom på størrelsen af ​​boblerne for at finde ud af, hvornår det er tid til at stoppe kogen.

"For koge grønne teer, stop kogning, når boblerne er størrelsen af ​​krabbe øjne", siger hun. "For det varmere vand krævet af oolong, vent indtil boblerne vokser til størrelsen af ​​fiskens øjne. "Hvad med hot black tea, som kan tage højere temperaturer? "Vent på den kogende drage af drage øjne før infusion. "

Ja, du kunne også bare få fat i et termometer og målevandstemperatur for at opnå ekstrem præcision. Vand til hvide og grønne te skal normalt være mellem 170 og 185 grader Fahrenheit. Oolong bør brygges mellem 180 og 190. Og sort og urtete bør brygges mellem 208 og 212 grader. Men noget fortæller mig, at øjenanalogierne vil gøre for en mere interessant morgen.

Køletid er lige så vigtigt. Lo siger, at mens stærke sorte teer kan arbejde med vand nær kogepunktet, kræver oolongs og greener mere køletid. Tålmodighed er nøgle, ivrig te drikkere.

Med disse nyttige tips og tricks kan du få mest muligt ud af din daglige kop te. Du har også en undskyldning for at skygge thosecoffee snobs, en gang for alle.

Denne artikel blev oprindeligt vist på ExtraCrispy. com.

Efterlad Din Kommentar