En smagstest af 4 sundere chokolader til påske

Skønhed

En smagstest af 4 sundere chokolader til påske

Med påske undervejs, chokolade er påfyldning af butikker i form af kaniner og æg.

Siden Sundhed Medarbejdere elsker chokolade (en grund: det kan være en sund overbærenhed), tog vi det selv test sundere versioner af vores yndlingsbidrag for at se om nogen ville tilfredsstille vores eftermiddagschokoladekrævelse og smag så godt som andre typer af chokolade. Røvt arbejde, jeg ved. Men hvis du søger at fylde påskekurve med noget lidt Forskellige i år, så prøv en af ​​disse bedre chokolade mærker ... de er redaktør godkendt! Vi forsøgte alt fra rå chokolade til uskadede versioner af vores favorit candy bar klassikere. Her er de mærker, vi prøvede, og hvad elementer vi troede var standouts fra hver:

NibMor

: Dette mærke er økologisk, vegansk, har ikke raffineret sukker, mejeri, gluten eller GMO-ingre dienser. Det kan mangle disse ting, men smag og tekstur af chokoladen lider ikke en smule. Staffers fandt, at den mørke chokolade stadig var cremet og ikke for bitter. Navnet står for nibble mere og det er bestemt hvad du vil gøre!

Vores favoritter: Crispy Dark Chocolate Bar (det smager som en crunch bar!) Og Daily Dose of Dark Mint + Nib inp>

Theo Chokolade : Denne gourmet-stil chokolade med -a-samvittighed tilbyder absolut det mest opfindsomme og unikke udvalg af smag - vi forsøgte alt fra Fig, Fennikel og Almond Dark Chocolate til Honey Saffron Caramels. Og da det er organisk, ikke-GMO og endog fair trade, er det bedre for dig

og verdenen! Vores favoritter: Karamellerne modtog høje roser fra alle på kontoret, der prøvede dem. Selv om du kan lide lidt varme, er de chili-støvede chokolader til dig.

Urealistisk : Chief Innovation Officer & Head Chef, Adam Melonas, er på mission for at "unjunk" America's foretrukne junk food og slik var det indlysende første valg. Med peanutsmørskål og karamelfyldte chokoladebjælker, der er lige så lækre som deres navnemærkede kolleger uden alle konserveringsmidler og kunstige ingredienser, ser det ud til, at han er i god gang!

Vores favoritter: UNREAL8 bar med chokolade, karamel, jordnødder og nougat var lækker og UNREAL 77 jordnøddesmør kopper, men ikke så rige som en Reese, er en perfekt kur mod et chokoladebehov.

Raw Chocolate Love: Det var første gang, mange af os havde forsøgt rå chokolade, som er 100% rå, veganer, glutenfri og økologisk. Selvom tekstur er lidt anderledes end en typisk chokoladebar, var det lige så tilfredsstillende ... og med en så kort ingrediensliste kan du føle dig ganske god ved at hengive sig!

Vores favoritter: "Kokos kærlighed", 78% mørk. Vi elskede at kokosnødsmagen virkelig skiller sig ud og det smager så overbærende, at du kun har brug for lidt for at føle dig tilfreds.

Tip: Hold det kølet eller det bliver blødt (selv om det smager ligesom en rig, fudgy brownie, når den smelter, hvilket virkelig ikke er så slemt) og du får en bedre følelse af smagene ved at lade den smelte ind din mund frem for at tygge den. Læs mere:

27 sunde chokoladeopskrifter

Hvad kan du lave med en bar af chokolade?

  • 5 Decadent (Sund!) Chokolade Opskrifter

Efterlad Din Kommentar