Tammeinfluenza med praktiske råd og naturlige immunitetsforstyrrelser

Fitness

Tammeinfluenza med praktiske råd og naturlige immunitetsforstyrrelser

Istockphoto En af mine bedste venner kaldes i går for at spørge, hvor bekymret jeg er for influenza, og om hun burde være bekymret. Jeg fortalte hende, at jeg er bekymret, lidt, men jeg mindede hende om, at medierne forventer vores frygt, fordi de bare elsker en god pandemi.

Der er en gammel avis, der siger, "Hvis det bløder, fører det" og heres opdateringen fra maj 2009: Det fører også, hvis det nyser, hoster, feber eller for nylig rejst til Mexico.

Fakta: Som jeg skriver dette på torsdag eftermiddag den 30. april, rapporterer centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse (www. Cdc. Gov), at 50 mennesker i New York er blevet bekræftet, at de har svineinfluenza. Det samlede antal bekræftede sager i USA på torsdag var 109 personer i 11 stater. De fleste tilfælde i USA er milde; fra rapporter ser det ud til, at de fleste mennesker bliver så syge som du ville, når du har sæsoninfluenzaen og genopretter dem simpelthen fra deres symptomer. (Få de seneste nyheder her.)

Hidtil er en død i USA blevet rapporteret. Dr. Margaret Chan, WHO's generaldirektør, udtalte, at "Fra tidligere erfaringer ved vi også, at influenza kan forårsage mild sygdom i velhavende lande, men mere alvorlig sygdom med højere dødelighed i udviklingslande. "Hun bemærker også, at løbet af denne pandemi er uforudsigelig, og landene skal" rampe op beredskab og reaktion. "

Flu virus er berygtede form-shifters, der kan mutere hurtigt, så det er umuligt at vide præcis, hvilket kursus denne pandemi vil tage.

Som Dr. Chan siger i sin udtalelse, "Det største spørgsmål er lige nu: Hvor alvorligt vil pandemien være, især nu i starten? Det er muligt, at det fulde kliniske spektrum af denne sygdom går fra mild sygdom til svær sygdom. Vi skal fortsætte med at overvåge udviklingen af ​​situationen for at få de specifikke oplysninger og data, vi har brug for til at besvare dette spørgsmål. "

Taming min influenza frygt

At skrive om naturmedicin til et levende giver mig ikke immunitet mod at have et par af mine egne influenza frygt. Første ting, jeg gjorde, da jeg hørte den mulige pandemic-tale, var at se igennem min store karton af prøver, jeg fortsætter med at se, om jeg havde nogen immunforstærkende formler. Jeg fandt en flaske organisk håndrensning, som jeg nu bruger ofte.

Jeg mailede også Martha Howard, MD, direktør for Wellness Associates of Chicago, Center for Advanced Integrative Environmental Medicine. Hendes visdom har meddelt min skrivning i omkring et dusin år, og jeg spurgte hende, hvor bekymret hun drejer sig om influenza. Shed lige vendt tilbage fra Los Angeles, og heres, hvad hun delte:

"Dette vil være min første dag på kontoret siden udbruddet, så jeg får se. Jeg er sikker på, at alle er bekymrede.Jeg gav netop min svigerinde, som er hovedrollen i en grundskole med en stort set mexicansk førstegenerationsindvandrerbefolkning, og hvem har tvilling 11-måneders sønner, instruktioner om, hvordan man kan gøre en "ren plads genindtræden i deres hjem. Jeg fortalte hende at sætte hele sin kjole i en sort plastpose i baghaven, gå straks til brusebadet, vask og sæt et rent tøj på. Derefter skal du tage de sækkeposer i slutningen af ​​ugen og vaske dem i varmtvandscyklusen, læg dem i en varmtørrer og kassere posen. ”

Dr. Howards råd stammer fra en "overflod af forsigtighed" (en sætning jeg hørte præsident Obama brug) og det er ikke noget, de fleste af os har brug for at øve, medmindre de er under lignende omstændigheder. Her er hendes tips til resten af ​​landet.

Vask dine hænder

Den vigtigste forebyggende foranstaltning er den gamle standard: Hyppig håndvask i godt 30 sekunder eller så med sæbe og vand. Du må ikke gnide eller røre dine øjne, når du er ude offentligt og ikke har vasket dine hænder. Køb, bære og brug de ikke-alkoholbaserede økologiske håndrensere, siger Dr. Howard. (Den ene jeg har og kan lide er Bentley Organic Anti-Bacterial Hand Sanitizer). Folkesundhedstjenestemænd anbefaler alkoholbaserede håndrensere.

Tag C

"En af de bedste immunforstærkere er stadig C-vitamin," siger Dr. Howard. Tag mindst 500 milligram, med 6 til 8 ounce vand, 4 gange om dagen, råder hun. Den urt, ældrebær, har vist sig at beskytte mod influenza 锟 绀 men om det giver beskyttelse mod svineinfluenza er ukendt. Imidlertid kan den svarte elderbærsammensætning Sambucol, der findes hos sundhedsforretninger, give en vis beskyttelse.

Genkende symptomerne

Influenssymptomer omfatter enhver kombination af disse: hovedpine, hoste, ondt i halsen, feber, kvalme, svimmelhed, muskelsmerter. Hvis du har dem, så se din læge ASAP, rådgiver Dr. Howard.

Få behandling tidligt

Hvis du har alvorlige symptomer, kan receptpligtig medicin Tamiflu være effektiv, siger Dr. Howard, men kun hvis du starter det inden for 48 timer, hvis du føler dig syg. "Nogle typer af influenzavirus er allerede resistente over for Tamiflu, men den, der forårsager det nuværende udbrud, har ikke udviklet modstand endnu," tilføjer hun. Folkesundhedstjenestemænd advarer om, at personer med milde influenzalignende symptomer ikke bør tage Tamiflu.

Prøv kinesiske urter

"Jeg tror, ​​at nok den mest effektive behandling af influenza er kinesiske urter," siger Dr. Howard. "De er effektive i både at dræbe virussen og hjælpe med at løse influenzaproblemerne. Det bedste er at kombinere to kinesiske formler. Jeg bruger Yin Chiao Chieh Tu Pian og Zhong Gan Ling. Tag som følger: to til fire Yin Chiao tabletter to gange om dagen og fire til seks Zhong Gan Ling tabletter tre gange om dagen. De bør tages sammen med mad. "Find disse på ChineseHerbsDirect. com.

Søg pleje

Hvis du har en høj feber, føler dig så syg, at du ikke kan komme ud af sengen eller er dehydreret, skal du tage nogen til nødrummet, råder Dr. Howard.

Efterord: Fordi influenzapandemien er så flygtig, er det meget muligt, at der mellem tiden jeg skriver og du læser dette, vil situationerne blive ændret.Tjek dit websted for sundhedsafdelingen for opdaterede oplysninger.

Værd at notere: New York City Health Department siger, at din læge ikke kan diagnosticere svineinfluenza, fordi de tilgængelige tests ikke kan skelne mellem normal sæsoninfluenza og svineinfluenza. Kun et sundhedsvæsenets folkesundhedslaboratorium kan sige, om en sag er "sandsynlig" for svineinfluenza, men diagnosen skal bekræftes af CDC.

Efterlad Din Kommentar