Tager en varm bad brænder så mange kalorier som en 30 minutters gåtur, undersøgelse siger

Fitness

Tager en varm bad brænder så mange kalorier som en 30 minutters gåtur, undersøgelse siger

Gode nyheder: Forskere siger, at man slapper af i et varmt bad og gør absolut ingenting, kan være lige så gavnligt for din krop som 30 minutters gang. En gruppe på Loughborough University gjorde det anstrengende arbejde med at spore denne teori med 14 mænd, der blev gennemført to prøver: en times cykeltur og et timers bad i 104-graders Fahrenheit-vand.

Målet var at øge kroppens kerne temperatur med en grad. Alt i alt brændte cyklussen mange flere kalorier, men forskerne kom på tværs af noget noget overraskende: Afslappende i det varme bad brænde 130 kalorier, som handler om mængden du brænder i en halv times gåtur.

Samtalen delte nogle yderligere fund fra undersøgelsen. Blodsukkeret fra alle deltagere blev også sporet i 24 timer efter testene, og det blev opdaget, at topblodsukkeret var omkring 10 procent lavere, da et bad blev taget i stedet for cykelturen. Badet syntes også at have samme virkning som motion, når det kom til anti-inflammatorisk respons efter aktivitet for hver af deltagerne.

Undersøgelsen tyder på, at passiv opvarmning - præcis hvad det lyder som at slappe af i et varmt bad i en time - kan hjælpe med at reducere inflammation. Ideen om passiv opvarmning som medicinsk behandling er forholdsvis ny og populær blandt ét land i særdeleshed: Finland. En undersøgelse i JAMA Internal Medicine Journal fra 2015 tyder på, at udgifterne til saunaer - en anden handling med passiv opvarmning - kan hjælpe med at afværge hjerte-kar-sygdomme.

En ting at bemærke: Alle disse undersøgelsesdeltagere var mænd, og i betragtning af at mandlige og kvindelige organer kan handle på drastisk forskellige måder, kan der være en vis variation i resultaterne. Men selvom det ikke erstatter en dags træning, kan blødning i et varmt karbad kun gøre gode ting til din mentale sundhed.

Efterlad Din Kommentar