Tager en cue fra Julie & Julia: Kan mere tid i køkkenet gøre dig tynd?

Skønhed

Tager en cue fra Julie & Julia: Kan mere tid i køkkenet gøre dig tynd?

Af Shaun Chavis

Følg mig på Twitter

Har du læst Michael Pollans New York Times Magazine artiklen "Ud af køkkenet, på sofaen"? Han interviewede Harry Balzer, som har analyseret amerikanske spisevaner siden 1970'erne. Pollans artikel slutter med et citat fra madforskningsguru:

Balzer og Pollan er kun to af de mange, der siger, at madlavning derhjemme kan hjælpe med at løse Vestens fedmeproblemer. Den britiske kok Jamie Oliver gjorde det samme punkt for politiske beslutningstagere i sit eget land, da han hævdede, at madlavning skulle undervises i skolen. Han bringer samme budskab til USA næste år i et ABC reality show, hvor han hjælper amerikanerne med at slanke sig gennem madlavning. Livstidens Kog dig selv Tynd , en anden britisk import, gør det samme; Gæsterne lærer at oplyse deres favoritopskrifter.

Køkken færdigheder sikrer ikke en slank fysik

Jeg elsker madlavning. Jeg har gjort det siden jeg var 6 år gammel. Jeg har været på kulinarisk skole, og jeg har studeret gastronomi (begge forresten gennem programmer startet af Julia Child, et af emnerne i filmen Julie & Julia , som inspirerede Pollan's artikel). Mit job her på Sundhed er madrelateret, og jeg lejlighedsvis underviser i private madlavningstimer.

(LIFE.com)

Men min køkkenkundskaber alene har ikke givet mig en trimkrop. (Jeg ønsker? Åh, hvordan jeg ønsker!) Og at spise sundt eller spise for at tabe sig, er ikke bare et spørgsmål om at undgå alle forarbejdede ting. Brian Wansink ved Cornell University gjorde en undersøgelse der sammenlignede flere udgaver af en af ​​USAs mest varige kogebøger, Joy of Cooking . Mellem 1936 og 2006 steg det gennemsnitlige antal kalorier pr. Portion i Joy of Cooking 's opskrifter med 63%. Dele størrelser er større, og der er mere sukker og fedt i de seneste versioner af opskrifter.

Opskrifterne har ændret sig til værre

Jeg talte også med to registrerede dietister på Sygeplejerskebladet, Cooking Light , der fortalte mig, at mange af opskrifterne de Lighten er fyldt med fedt, salt og sukker. "Du kan undgå additiver ved at lave mad hjemme, men det betyder ikke, at du skærer kalorier," siger Kathy Kitchens Downie, RD. For eksempel forklarer hun, bladet har for nylig arbejdet med at lette en tv-koks opskrift på Nachos og Queso. Den oprindelige opskrift havde 1, 257 kalorier, 29 gram mættet fedt og 2, 199 milligram natrium per portion. Da den version havde mindst en halv dag kalorier og næsten en hel dags natriumværdi, ville du ikke være bedre bedre at gøre det hjemme end du ville spise det på en kuglepark eller biograf.(

Kogelys s lysere version vises i kolonnen Receptoverførsel i oktober 2009-udgaven.) Begge

Kogelys dietisterne er enige om, at flere mennesker skal lære og brug del kontrol hjemme. "Der er risiko for at blive overvundet med familie stil måltider," Mary Creel, RD, siger. Det har været netop mit problem: Nogle af de mest hjælpsomme ord, jeg nogensinde har modtaget fra en ven, kom fra min tidligere housemate, som sagde, at hun så, at jeg ikke spiser rigtig mellem måltider, men at jeg plejede at lægge op til måltider. (Mindre plader, del kontrol og en "ingen sekunder" regel hjælper mig.) Vend madlavning til et vægttab værktøj

Madlavning er kun et værktøj, og det er op til kokken at bestemme, hvordan man bruger det . Moderering er et godt værktøj til at tage i køkkenet? Det er, hvad Julia Child troede på.

Jeg håber, at

Julie & Julia og Pollan's artikel opmuntrer flere mennesker til at udforske madlavning eller endda at springe ind i Frus.burs bøger. Jeg går ikke igennem Mastering the Art of French Cooking og giver dig kalorieindhold; Jeg tror, ​​at det vil rette opmærksomheden væk fra Børns budskab om, at nogle af verdens mest behagelige køkkener med succes kan forberedes i amerikanske hjemskøkkener af enhver med lidt tålmodighed, omhu og en følelse af underholdning for madlavning. Men hvis du forsøger at lave mad som et middel til at kontrollere din vægt, vil jeg gerne tilføje Balzer's råd. Gud ved, at jeg mere end en gang i mit liv har kogt en gryde af mac 'n' ost og spist en tredjedel af det i et møde, og det er klart ikke en god vægttabstrategi. Cook, og anvend moderering. Lær madlavningsteknikker, der maksimerer smag og tekstur, og brug mindre af de ting, som vi alle ved, vi burde skære på.

Du kender sikkert nogle lette madlavningsteknikker: grillning, stegning, broiling, dampning. Her er nogle flere at prøve.

Start med enkle opskrifter. Brug Jamie Oliver's hjem madlavning vægttab løsninger. (Husk at gå let på dressingen.)

  • Lån andre kulturs sunde retter (som marokkanske salater) og spisevaner.
  • Kog i pergament (en papillote). Dybest set er det en smagfuld måde at dampføde i deres egne juice, og du kan sammensætte dine pakker et par timer i forvejen. Prøv dette
  • Cooking Light opskrift på Middelhavs Mahimahi i pergament med couscous. Når du har fået teknikken nede, kan du lave dine egne kombinationer og tilføje forskellige grøntsager og smagsoplevelser inde i pakken. Du kan bruge de fleste fisk eller skaldyr sammen med julienned porrer eller gulerødder, oliven, tyndt skåret fennikel, tomater, appelsinsnitt, kapers, forskellige friske urter eller hvidvin.

Efterlad Din Kommentar