Tag tid til dvale fra ferien med barnets pose

Fitness

Tag tid til dvale fra ferien med barnets pose

Når vintervindene begynder at piske, ved dyrene, at det er tid til at gå ind og dvale. På den måde, når foråret kommer, vil de være klar med ny energi. Hvorfor er det, at vi mennesker har ignoreret denne naturlige cyklus og har gjort vinteren til årets mest stressfulde tid? I stedet for at pleje os selv, laver vi vores allerede travle dage med shopping, rejser og for meget mad og alkohol.

Jeg skylder ikke ferien. Vi bør tage tid at fejre ved at have et glas vin og en julekage. RSVP ja til ferieindbyderne, der er begyndt at stable, men glem ikke at gøre noget foryngende yoga for at skabe balance i din travle december. Jeg anbefaler Childs Pose, eller Balasana. I stedet for at komme hjem udmattet efter en lang nat og kollidere ind i en ikke-afslappet søvn, så prøv børnene at stå i to til fem minutter for at bringe dit svømmehoved til stilhed. Dette vil sikre en mere fredelig søvn.

Jeg vil også gerne gøre Childs Pose første ting om morgenen eller som en pause i løbet af arbejdsdagen.

Vinteren er, når vi skal omfavne mørket og dyrke det, vi ville kalde yin eller intern energi. Når du tager Børns Pose, lukker øjnene og bliver stille og bogstaveligt vis visualiserer ren, stærk, ny energi, der er ude i verden, oversvømmelser i din krop. Se det komme ind i centrum af dig, som om du er en magnet. Forestil dig denne energi pleje og genoplade dig.

Så i de kommende uger tager du en pause fra feriebesværet og dvaletilstanden, selvom det bare er et øjeblik.

Efterlad Din Kommentar