Tag 30-dages cardio challenge

Skønhed

Tag 30-dages cardio challenge

Her er et par skræmmende statistikker. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har omkring 715.000 amerikanere et hjerteanfald hvert år. Omkring 600.000 mennesker dør af hjertesygdomme i USA hvert år - det er 1 ud af 4 dødsfald. Og hjertesygdomme er den største dødsårsag for både mænd og kvinder.

Den gode nyhed, næsten alle risikofaktorer forbundet med hjertesygdomme er livsstilsrelaterede. Det betyder at spise, flytte og tænke rigtigt kan bogstaveligt talt tilføje år til dit liv.

Hvordan? Kardiovaskulær intervall træning er en glimrende måde at styrke din ticker på. Kardiointervaller er korte udbrud af intens træning, der får dit hjerte til at pumpe, lungerne arbejder og kropsbevægelse.

Mere : Sådan finder du din hjertefrekvensuddannelseszone

De fem øvelser, der er angivet nedenfor, øger ikke kun din puls, men styrker også musklerne fra hoved til tå.

Buste igennem et fitnessplatå og hold dit hjerte tikkende stærkt med denne måneds lange udfordring.

Sådan udføres 30-dages kardioudfordring

I slutningen af ​​din regelmæssige øvelsesrutine skal du tilføje mindst ét ​​sæt af hver af de følgende øvelser. Mål i mindst 30 sekunder pr øvelse for uge 1 og øg med mindst 15 sekunder hver uge. Tid dine intervaller og optag dem på din tracker.

  • Burpees
  • Cykelkraner
  • Jump Squats
  • Skihoppe
  • Mountain Climbers

Hvis du ikke har en regelmæssig rutine eller er kort tid, går disse som en hurtigkreds. Sørg for at gøre en let opvarmning i 5 til 10 minutter (gå, køre, cykle) og afkøle i cirka fem minutter med lidt let strækning. Disse fem øvelser er kropsvægt bevægelser, så du har masser af kontrol over intensiteten af ​​hver bevægelse.

Se denne hurtige video til brugsanvisninger og ændringer.

Note : Kontroller altid med din læge, inden du starter en ny øvelsesrutine.

30-dages Cardio Challenge Instructions

1. Du kan gøre disse træk så mange gange som du kan lide hver uge. Du kan gøre så mange runder som du vil, men du skal forpligte dig til mindst en runde fire dage om ugen for at gøre udfordringen korrekt.

2. I begyndelsen af ​​måneden skal du registrere din hvilepuls og igen i slutningen af ​​måneden. En lav hvilepuls er et tegn på et sundt og stærkt hjerte. Det er bedst at tage denne måling første ting om morgenen, mens du stadig er i sengen.

3. Brug din tracker til at registrere, hvor længe du udfører hvert træk. Husk, nogle dage er bedre end andre. Fokuser på den overordnede tendens og fejrer hver dag, bliver du stærkere. Prøv kun at øge varigheden med mindst 15 sekunder pr. Øvelse hver uge.

4. Prøv ikke at tage mere end halvdelen af ​​intervallets varighed som genopretning mellem øvelser (dvs. du gjorde cykelkremer i 30 sekunder, hvile i 15 sekunder, før du flytter til hoppeklubber).

5. Fordi en sund ticker også er et godt hjerte, skal du sørge for at optage mindst en positiv tanke om dagen.

Mere : 4 Yoga Poser til et sundt hjerte

Kom i gang

1. Udskriv din tracker; udfyld de datoer, du vil gøre udfordringen.

2. Deltag i Happy, Healthy, Fit og Fun 30-Day Challenge Series Community for regelmæssige opdateringer om nye udfordringer og andre passende tips.

3. Få social til mere support og motivation. "Som" 30-dages Challenge Series på Facebook og Instagram. Eller følg @ 30_Challenge på Twitter.

4. Del denne udfordring med dine venner, familie og kollegaer. Det er sjovt at træne sammen med en gruppe venner!

Efterlad Din Kommentar