Skift din fitness-rutine med denne hjertepustende hip-hop-træning

Fitness

Skift din fitness-rutine med denne hjertepustende hip-hop-træning

Skal du gå i gymnastiksalen? Du er ikke alene. For mange kvinder er det bare tanken om at komme på threadmillet som en total træk, mens et stint på elliptikken skal undgås for enhver pris. Hvis du er i "Jeg vil helst ikke" lejren når det kommer til de almindelige måder at svede det ud, overveje denne hurtige (men stadig udfordrende) hip-hop dans træning.

For alle, der ønsker at sige "se senere" til den stationære cykel og løbebånd, er dette dansekortræning med Ailey Extension lærer TweetBoogie et godt sted at starte. Tilføjelse af sort til din fitness rutine kan hjælpe dig med at holde fast i dine mål, og denne træning er en sjov måde at kombinere cardio med styrketræning. Mens hiphopdans kan virke lidt skræmmende i starten (det er jo ikke alle, der er en naturlig danser), det er faktisk meget tilgængeligt, især når det er opdelt i enkle bevægelser.

En anden grund til at få din puls med denne rutine? Du brænder mere end 400 kalorier på bare en times dans (med andre ord mere end du ville jogge!).

RELATERET: Beyonce-inspirerede hip hop-bevægelser: Vi prøvede det

Klar til at opbygge en sved? I denne video viser TweetBoogie os, at det er muligt at bryde det ned, have det sjovt og træne alt på én gang. Du kan forvente at føle sig super stærk og selvsikker, da du springer det ud til takt! Se videoen og følg som TweetBoogie kombinerer 90-inspirerede hip-hop-bevægelser for at skabe en let at følge rutine, der får din puls op og sætter et smil på dit ansigt, stat.

Efterlad Din Kommentar