Svømmer natalie coughlin på pilates, plommer og backstroking for gold

Skønhed

Svømmer natalie coughlin på pilates, plommer og backstroking for gold

Getty Images

Ved Susi May, FitSugar

Svømning springer altid på sommerens spil, og Natalie Coughlin gjorde det bare i Beijing ved at blive den første Amerikansk kvinde til at vinde seks medaljer i en OL. En seriøs foodie såvel som en guldmedalje, Natalie tog tid ud af hendes intense tidsplan for at tale om hendes planer for London og hvordan madlavning beroliger hende.

Natalies træningsdag begynder med en 4: 30 a. m. vågne op, og hun er ved poolen ved 5 a. m. til en Pilates opvarmning, to timer i puljen, efterfulgt af halvanden time tyngdeløftning. Imponeret ikke kun ved begyndelsen af ​​morgenen, var jeg også nysgerrig efter hendes frembragte magt morgenmad. Hun fortalte mig Birchers müsli er hendes gå til morgenmad og forklarer, at det er "en rigtig lækker, ikke-kogt havre, gennemblødt natten over i appelsinjuice og appelsinskal med tørrede blommer." (Få Natalies müsli opskrift her.)

Gymnast Shawn Johnson Drømmer om at lave det olympiske hold

Men vent. Der er mere. Natalie arbejder to gange de fleste dage. Hendes anden runde indebærer en pulje træning, før man går ud på vægten til strømkredsløb. Dagen lyder udmattende for mig, og Natalie forsikrede mig om, at hun sikkert sover godt og ikke er meget af en napper; hendes hoved rammer puden omkring 10 p. m. de fleste nætter, med en lejlighedsvis tidlig aften når det er nødvendigt.

At slappe af efter en hård træningsdag, koger Natalie. "Fordi jeg træner så meget, er min måde at dekomprimeres efter en lang dag at komme i køkkenet og tilberede en storm. Også for at fodre mig selv, fordi jeg Jeg sulter efter al den uddannelse. " Hendes menuer ændres sæsonmæssigt, men hun laver altid nogle risotto. Og Natalie laver endda sine egne energiserende snackbarer med tørrede blommer - hun er sådan en fan af den tørrede frugt, hun er blevet tappet som talsmand for California Dryed Plum Association.

Natalie er også en stor fan af Pilates. "Torsdage har jeg ud af vandet, så jeg skal gøre Pilates og gå min hund, men jeg vil ikke svømme." Når hun bliver spurgt, kan hun ikke begrænse sig til en favorit Pilates øvelse, men Wunda Chair vinder prisen for faveudstyr - hun holder selv en hjemme. "Du kan gøre så meget på Pilates stol. Du kan træne dine arme ud , dine ben, din kerne. Og det tager ikke meget plads. " Pilates mat arbejde sammen med stretching er hjørnestenene i hendes race warmup. Jeg tror, ​​at hendes prerce-strategi er noget, som en konkurrent bør overveje: Natalie gør altid den samme opvarmningsrutine før hendes praksis og alle sine løb "om det er årets første møde eller den olympiske finale." På denne måde kan hun fokusere på de mentale aspekter af hendes kommende race og lade hendes krop gå i autopilot.

Kendt som backstroker - hun vandt guld i 100 meter bagslag i 2004 og 2008 - hun træner i alle slagtilfælde, men betragter ikke sig selv meget af et brystløb.Da hun konkurrerer sin vej mod de olympiske forsøg i USA i slutningen af ​​juni, vil hun fortsætte med at konkurrere i alle fire streger, da hun regner med sin spilplan for London. Jeg vedder på, at hun går efter et andet guld i 100 meter bagslag i håb om at vinde den begivenhed tre kampe i træk.

OL kan virke måneder væk, men jeg kan mærke spændingen begynder at bygge.

Yderligere links:

Nike Innovation: Går grøn, mens du går efter guld

5 tegn, du spilder tid i gymnastikken

yogaposer for styrke og stabilitet

Efterlad Din Kommentar