Svømmer dør i første nyc ironman triathlon

Skønhed

Svømmer dør i første nyc ironman triathlon

AP Images

Ingen forventer aldrig en elite atlet, der kan svømme, cykle og køre flere miles i en konkurrence, kan bukke under døden i livets primære og midt i en konkurrence, ikke mindre. Men det sker, og det skete faktisk i weekenden i New York Citys første Ironman-triathlon.

En fyrtredive år gammel atlet fra Hong Kong identificeret i medierne, da Andy Naylor blev trukket fra vandet i slutningen af ​​den 2. 4-mile svømning sektion af konkurrencen i Hudson River.

I henhold til The New York Times udførte akutmedicinsk personale HLR på manden, inden han satte ham i en ambulance, men disse foranstaltninger reddede ham ikke.

Triathlon svømmesegmentet blev fulgt af en 112-mile bide tur på Palisades Interstate Parkway derefter en 26. 2-mile løber sluttede på Manhattan. Nogle 2, 500 inp>

Dødsårsagen i denne nylige tragedie er ukendt og afventer resultaterne af en obduktion. En arrangør fortalte The Times , at der var 38 livreddere, samt kajaksejere, Coast Guard-både, tilskuerbåde og Jet Skis stationeret langs vejen som en sikkerhedsforanstaltning.

En af de mest almindelige problemer, der kan opstå i denne form for begivenhed er imidlertid en elektrolytabnormalitet, der resulterer i en livstruende hjertearytmi eller unormal hjerterytme og så pludselig hjertedød, siger Eugene Storozynsky, MD, Ph.D. ., assistent professor i medicin ved University of Rochester Medical Center.

Folk taber elektrolytter, når de sveder og skal genopbygge dem ved at drikke væsker. Hvis en atlet ikke bliver godt hydreret inden starten af ​​løbet, kan lavt magnesium- eller kaliumniveauer prædisponere ham for hjertearytmi.

Et sådant problem "sker helt sikkert, men det er også yderst sjældent," siger Dr. Storozynsky.

En atlet "kunne nemt have haft nogle underliggende strukturelle hjertesygdomme, der gik ubemærket og af en eller anden grund kom til udtryk i konkurrencen," tilføjer han.

En undersøgelse fra 2010 i Journal of the American Medical Association analyserede obduktionsrapporter om ni atleter, der var døde i triathlon mellem 2006 og 2008, og fandt at syv af dem havde hjerte-kar-abnormiteter.

Alle fortalte, at 14 triathletter døde, mens de konkurrerede i det tidsrum, men obduktionsrapporter var ikke tilgængelige for fem af dem.

På den anden side er det umuligt at vide, om den atlet, der døde i weekenden, havde et hjertesygdom overhovedet.

"Han kunne have haft et slagtilfælde. Det kunne have været en meget angstfremkaldende begivenhed, der førte til en slags stress-induceret tilstand," siger Dr. Storozynsky.

Folk, der konkurrerer om atletiske begivenheder, skal sørge for, at de bliver godt hydreret, samtidig med at de er forsigtige med ikke at overintoxere sig med vand, da det også kan medføre elektrolyt ubalancer.Storozynsky siger

Tilsæt juice eller mælk til det vand du drikker, anbefaler han.

Hvis du udvikler nye symptomer som øget træthed eller ukarakteristisk åndenød, skal du ikke bare ignorere dem. "Det ville ikke være urimeligt at få det tjekket ud," siger Dr. Storozynsky.

  • Hvordan man kan skade din kørsel
  • Øvelser der hjælper knæsmerter
  • Hydration og øvelse: Sådan får du det rigtigt

Efterlad Din Kommentar