Den søde grund, den finske snowboardkører stod i midten af ​​ol

Fitness

Den søde grund, den finske snowboardkører stod i midten af ​​ol

Alle klare sig stress forskelligt - nogle mennesker ramte gymnastiksalen at blæse af damp, andre udtrykker sig kreativt. Hvis du er finsk snowboard træner Antti Koskinen, stikker du midt i OL.

Koskinen er blevet internetberømt efter fotografier på surfe på sociale medier af trænerens strikning i toppen af ​​pisterne under pivotale snowboardhændelser ved vinterhallen i 2018 i Pyeongchang. Koskinens hygiejne på toppen af ​​bjerget er ikke en ny hobby - han blev også spottet strikning under OL i Sotji igen i 2014. Derefter bemærkede

Yahoo Sports , at Koskinen hævdede at have "bragt striket ud for at holde tingene lyset for atleterne, før konkurrencen begyndte." Tilsyneladende fik den finske snowboarder Roope Tonteri et spark ud af Koskinen's strikning, så han var sikker på at bringe hans nåle, da det var tid for Tonteri at konkurrere i mændens slopestyle konkurrence i år.Den officielle Twitter-side fra det finske olympiske hold har endda talt om Koskins foretrukne fortid, quipping: "Åh ja han strikker igen."

Når de blev spurgt, hvad coachen gjorde, afslørede de det sødeste svar, der var tænkeligt: ​​Koskinen har svært ved at piske et tæppe til den finske præsidents nyfødte baby. Større "aww" alarm. Koskinen kunne være på noget her: Gentagne aktiviteter som strikning kan have sundhedsmæssige fordele, da de hjælper dig med at komme ud af dit hoved og lindre stress. De olympiske lege er en intens og stressende tid for atleter og deres trænere, og Koskinens hobby er en god påmindelse for alle at gøre tid til selvbehandling. Især siden i dette tilfælde vil slutresultatet være et hyggeligt tæppe til en heldig baby!

Efterlad Din Kommentar