Sweat tog sammen: khloé kardashian finder en perfekt træningspartner i kæreste tristan thompson

Skønhed

Sweat tog sammen: khloé kardashian finder en perfekt træningspartner i kæreste tristan thompson

Denne artikel blev oprindeligt vist på People. com.

Hun er fitnessfanatiker, og han er en NBA-spiller, så der er ingen bedre tid (eller sted) for Khloé Kardashian og kæresten Tristan Thompson at tilbringe kvalitetstid sammen, end at træne sammen.

Virkelighedsstjernen lavede en date med sin shirtløse øvelsespartner tirsdag formiddag, som det ses på hendes Instagram og Snapchat. Kardashian, 33, skiftede ud søstre Kourtney og Kimfor Thompson, 26, som regelmæssigt arbejder med Cleveland Cavaliers holdkammerat Lebron James, da parret brød en sved i sin garage. BWavBBplNee https : // www. Instagram. com / p / BWa710lDERd

Den yngste Kardashian søsterhas tidligere postede dræbe af forskellige øvelser, hun påtager sig dagligt - lige fra vægtede squat hopper til at bære crawls.

Selvom Khloé ikke har brug for grund til at træne (hun arbejder hver dag), forklarede Keeping the Kardashians stjernen, "Fordi vi fik taco Tuesday i aften! "

Thompson, der bruger sin lavsæson i Calabasas, har tiltrådt sin kæreste's intensivopdrivende aktiviteter for sent.

En ting, som Kardashian anbefaler at tabe sig, er at skifte træning.

"Vores kroppe er alvorligt kloge. Efter blot et par uger at gentage den samme øvelsesrutine vil kroppen akklimatisere og justere ved at finde ud af, hvordan man bruger mindre energi og kalorier for at opnå det samme, "forklarede hun på sin app og hjemmeside. "Det betyder, at du arbejder lige så hårdt som du var før, men brændende mindre fedt. Du behøver ikke at træne mere, nødvendigvis, men du skal træne smartere ved altid at holde dine muskler gætte. ”

Efterlad Din Kommentar