Sved mekka: når amerika største bank hal er nu under pantens depositum i fitness

Mind & body

Sved mekka: når amerika største bank hal er nu under pantens depositum i fitness

Når Cam Newton Besøg Under Armour i Baltimore leder han til banken. Til træning.

Det nye Under Armor Performance Center, der drives af FX Fitness hos 10 Light St., har allerede med en imponerende træningsfacilitet ved sin verdensomspændende hovedkvarter på Baltimore's Inner Harbor omgjort til Amerikas største bankhal i 1930'erne til et af de mest unikke fitnessstoppesteder overalt. Et stop Newton har allerede lavet siden anlægget åbnede i maj.

Ikke kun er Light Street-beliggenheden i hjertet af den indre havn, men udviklere holdt bygningens historie i takt, mens de fusionerede den med det moderne. Den klassiske bankhal spænder nu på en 60-yard marktrævkørsel, med hver af de overdimensionerede tellerbugter fra hallen, der stadig er fremstillet med det oprindelige jernværk.

Chris Welsh, eksekutivdirektør for fitness, siger den historiske hovedhal stadig med marmorstolper, jernforordninger og fossile mønstre - blander sig med pladsen, der holdes ved høj energi. Med racks, barer, bænke, pladebelastning og frie vægte i de forskellige tidligere teller-bugter, monterede tv'er, der viser daglige træningsprogrammer og masser af åbent rum for at opmuntre folk til at "stå op og flytte", er der intet rigtigt som udseendet af gamle bank.

Klatring marmortrappen til anden sal giver mere i bevægelse. Med 70 stykker kardio i mezzaninen med udsigt over banken har Under Armor og FX Fitness også lastet op på state-of-the-art maskiner, som f.eks. ARC-træneren, som efterligner en skiløberes bevægelse i en Under Armor-mærket design. Forvent ankerpunkterne for TRX-bånd eller -poser, en Jacobs Ladder-maskine til hældningsarbejde - en populær maskine til brug af firefighters-30-graders hældebånd og lige plads til en DJ, der overser hovedrummet.

Et 30-cykel spin-rum og Barre-studiet ligger på anden sal.

Da Newton besøgte, drejede det sig ikke kun om træningen. Under Armor-anlægget kan også prale af en fuld salon, sundhedsfokuseret café, detailkomponent og et seks-sengs fysioterapi rum. For at sikre den rigtige sindstilstand for besøgende, tjener bankens tidligere indstillingshvelv, der stadig er komplet med hvelvdøren, nu som et roligt værelse.

Under brandet Under Armor er Inner Harbor-beliggenheden åben ved medlemskab af samfundet.

FX Fitness ejer Nate Costa åbnede Under Armor-anlægget i den tidligere bank, men det kommer som sin fjerde Under Armor-placering. Allerede med plads på Hunt's Point og et relativt nyt træningscenter på Building 37 - den første bygning på Under Armor's fremtidige campus i nærheden af ​​den indre havn - det andet mest kendte træningsrum til Under Armor kommer i hovedkvarteret på vandet, den tidligere Procter & Gamble sæbefabrik.

Det er der, at spin klasser bevæger sig ud på promenaden til træning med udsigt over den indre havn og træningsklasser skift udenfor FieldTurf, der forbinder vandet med murstenbygningen, der huser træningsfaciliteterne, der er åbne for både underarmsmedarbejdere og samfundet . Oversized garage døre åbner ud på promenaden indefra i stort set åben plads af anlægget, designet til mindre gruppe klasser, TRX og mere.

Forvent dig masser af frie vægte, cardioudstyr og de øvrige nødvendige materialer i et motionsrum. Men endnu et element kommer som en overraskelse: Grubet.

Beliggende i hovedrummet med udsigt over vandet er en pit sænket under det vigtigste træningsrum, der er tilgængeligt ved klatretov. Det er der, at boksning og andre fysiske træning regerer øverst. Og vejen tilbage ud? Ja, det samme reb, der bragte besøgende i.

Fra pit til bankhallen tilbyder Under Armor Performance Centers masser af intriger. De tilskynder også til et sundt deponering af bevægelse.

Denne artikel blev oprindeligt vist på SI Edge.

Efterlad Din Kommentar