Overlevende Ferie på et kostprogram

Fitness

Overlevende Ferie på et kostprogram

Jeg kan ikke tro Im gennem uge 3 i dette program 锟 斤 拷 tid virkelig flyver! Ferie var meget sjov. Jeg planlagde hvert måltid men frokost (min mand og jeg glemte helt at pakke mad til frokost); Jeg antager, at min hjerne var ude til frokost da jeg gik på mad shopping! Jeg planlagde for min morgenmad, snacks og middag, selvom. Ud af de syv dage væk havde jeg tre måltider, der var de bedste ?? ikke dårlige, hvis jeg siger det selv!

Min Picky McPickerson slog helt sikkert ind med en chip her, en stek der og to limonade slushies (yummy men sukkerholdig, jeg er sikker!). Skalaen kan afspejle mine valg og det er okay. Jeg forlod skylden bagved fordi jeg valgte hvad jeg ønskede at gøre på det tidspunkt. Jeg var klar over, hvad jeg spiste, og jeg fortsatte med at forkæle. Jeg er stolt af mig selv for at efterlade skylden bagud. Men næste gang jeg planlægger at gøre mere nærende valg.

Jeg har også udarbejdet fem af de syv dage: to dage løft med kardio og tre dage lige cardio. Hver dag var meget aktiv ?? at gå til udvej Woodloch Pines er altid (tænk Dirty Dancing men i Pennsylvania). Hver dag er der masser af aktive spil (Amazing Race, Scavenger Hunt, Double Dare, Poolspil, OL, Opbygning af en katapult, osv. ..) og når spillene ikke foregår, svømmer, kajakker, padler eller kører efter en ekstremt aktiv 21 måneder gammel (i mit tilfælde, alligevel!).

Denne uges mål:

  • Planlæg mine måltider mens jeg er på ferie: Jeg har mødt dette mål, da jeg planlagde hvert måltid, men frokost. Vi forsøger stadig at finde ud af, hvordan vi smadrede den ene op!
  • Udarbejdelse: Jeg mødte dette mål ved at arbejde fem af de syv dage væk.
  • Ingen picking: Jeg mislykkedes! Jeg ville ønske jeg havde gjort det bedre, men vil helt sikkert arbejde på det!

Denne uges udfordring: Ferie

Alt i alt tror jeg ferien var en succes. Jeg var absolut opmærksom på mine valg, og selv når jeg ikke gjorde det bedste valg, var jeg klar over, at jeg gjorde det (i stedet for ubevidst at spise). Jeg holdt også min madbog fem ud af de syv dage, hvilket er en stor succes. Jeg skrev ned hvert stykke mad (selv de ting jeg plukkede på), så jeg er meget stolt af mig selv, især da journaling er en stor dagligdags udfordring for mig!

Efterlad Din Kommentar