Overleve en Food Festival uden at sprænge din kost

Seksuel sundhed

Overleve en Food Festival uden at sprænge din kost

Af Tina Haupert

Jeg tilbragte weekenden i San Francisco på den 2. årlige Foodbuzz Festival. Det handlede om gode venner, gode tider og god mad! Faktisk var hele festivalen centreret omkring mad og talte om det, delte ideer og naturligvis nyder hver eneste bid.

Jeg plejede at frygte disse typer af begivenheder. Når man står over for en masse lækker mad, var fristelsen til at spise alt i sikte altid rigtig stærk, så jeg endte med at overdrive det og følte mig dårligt om mig selv senere. Men i årenes løb har jeg fundet måder at spænde uden beklagelse.

Jeg spiser alt

I dag ser jeg mig selv som mindre af en "dieter" og mere af en "foodie". Jeg vælger ikke mad bare på grund af deres kalorieindhold. Jeg tager hensyn til deres ernæringsprofil, hvordan de smager, og hvordan de får mig til at føle. Fødevarer er ikke længere "fjenden" det var engang. Som foodie sætter jeg pris på al mad - uanset hvad kalorieindholdet eller fedtindholdet er. Jeg sørger bare for at nyde disse overbærende fødevarer i mindre portioner. For eksempel ved sødpavillon på lørdag eftermiddag savorede jeg en række desserter, men kun i små portioner - ca. to til tre bid af hver.

Corbis

Jeg ser ikke fødevarer som "god" eller "dårlig"

I stedet for at kategorisere bestemte fødevarer som "gode" og andre som "dårlige", ser jeg dem som nærende eller ikke nærende. Jeg betragter ikke cookies, donuts og chokolade dårlige fødevarer; i stedet tænker jeg på dem simpelthen som at tilbyde færre næringsstoffer end f.eks. broccoli eller pinto bønner! Det betyder, at fødevarer ikke bærer dømmekraft, og alle fødevarer passer ind i min kost. Jeg forsøger at udfylde min kost med mest næringsrige fødevarer, men jeg tillader også plads til de "sjove" fødevarer! På Welcome Reception & Street Food Fare spiste jeg en række fødevarer, der tilbød rigelige næringsstoffer, men jeg lagrede også masser af plads til mini cupcakes.

Jeg spalter uden fortrydelse

Foodbuzz Festival handlede om splurging! Men jeg slog mig ikke over det. Hvis jeg ønskede et stykke fuldfedt ost, spiste jeg det. Da jeg ønskede min femte mini cupcake, nægtede jeg mig ikke. Jeg savored hver bid. Jeg begrænser ikke, hvad jeg spiser; Jeg ser bare mine portstørrelser og sørg for at vælge kvalitetsfødevarer. At vælge kvalitet over kvantitet hjælper mig med at opretholde min Føle Stor Vægt og føle mig godt om mig selv i processen.

Efterlad Din Kommentar