Overlev Cocktailpartysæsonen

Mind & body

Overlev Cocktailpartysæsonen

Det er festtid

Er en hurtigfyldt feriekalender, der allerede giver dig angst? Tag stresset ud af det sociale kredsløb med disse store fund.

Clutch dette

Du behøver ikke at pakke en separat kjolepose, hvis du går ud efter arbejde: Denne sjove (og herligt billigt) metalpose fungerer som sminkesæt om dagen og festekoblingen om natten. Kammusling Edge Kosmetiske tasker fra Bath & Body Works ($ 5 til $ 10, afhængigt af størrelse).

Næste side: Gå til gave

Gå til gave

Ikke sikker på hvad du skal medbringe værten? Ikke stress-vin er altid et hit. Til en ekstra speciel tak, vi kan lide 2006 pinot noir fra Pali Inman Olivet Vineyard i Sonoma ($ 48), som er pænt afbalanceret med et strejf af lavendel og lidt spiciness.

Næste side: Cuter komfort sko

Cuter komfort sko

Hvem siger fest sko kan ikke være smuk og behagelig? Den festlige snakeskin Katherine Flat fra Rafe (i Smoke, $ 250) har en rummelig firkantetå og lige nok af en hæl til at give dine fødder den støtte, de har brug for.

Næste side: Pig-out-forebyggelse

Pig-out-forebyggelse

Har den rette pre-shindig snack, og du vil ikke blive fristet af de rige hors d'oeuvres. Vores nummer et valg: Den organiske Lärabar JoCALAT Chocolate Cherry bar ($ 2). Dens 4 gram protein vil fylde dig op til 190 kalorier.

Næste side: Gør dig klar til at blande

Gør dig klar til at blande

Dab Bodhi Balm fra Buddha Nose ($ 20) på dine templer for øjeblikkelig ro. Frankincense, enebær bær og andre æteriske olier hjælper med at smelte muskelspændinger og end-of-day brain-fry.

Næste side: Instant 'do

Instant' gør

Ingen tid til at gøre dit hår fest klar? Træk dit blik sammen om to sekunder flade med en quiltet hestehaleholder fra L. Erickson ($ 14 hver). Det quiltede design er en nøgle til Chanel ... kun meget, meget billigere.

Næste side: Hvad skal man drikke og hvad man skal springe over? Hvad skal man drikke og hvad man skal springe?

Gå til det:

Kalorier: Hvidvinspritzer 72

Rum og cola 110

Gin og tonic 114

Rødvin 125

Køre fra det:

Kalorier: Cosmopolitan 271

Daiquiri 278

Martini 326

Margarita 336

Næste side: Hangover, være væk

Tømmermænd er væk

Overdid det i aftes? Ud over vandet, drik juice (fructosen hjælper kroppen med at omsætte alkoholen hurtigere) og en sportsdrik (til erstatning af elektrolytter og B-vitaminer).

Relaterede historier

Er alkohol faktisk godt for dig?
  • Kæmp Frizzies
  • 5 måder at curb dine cravings
  • Tips fra rigtige kvinder

Efterlad Din Kommentar