En overraskende lille mængde træning kan bekæmpe inflammation

Ernæring

En overraskende lille mængde træning kan bekæmpe inflammation

Kronisk inflammation er ubehagelige ting: Det anses for at være en bidragende faktor til sygdomme fra arthritistokræft, såvel som langsigtede sundhedsforhold som fedme . Regelmæssig motion har vist sig at bremse betændelse i kroppen, men det har ikke altid været klart præcis, hvordan det hjælper - eller hvor meget aktivitet du har brug for at høste fordelene.

Nu foreslår ny forskning, at dine træningsproblemer ikke behøver at være så længe eller hårdt, at de giver reelle resultater: Bare 20 minutters kæmpe vandring producerede et antiinflammatorisk respons i immundeceller fra studiedeltagere, der understøtter Idé, at hver træning virkelig gør det.

"Hver gang vi træner, ser det ud til, at vi gør noget godt for vores krop på mobilniveau", siger seniorforfatterSuzi Hong, PhD, associerer d. 999> Irector of theIntegrative Health and Mind-Body Biomarker Lab at the University af Californien San Diego. Undersøgelsen involverede 47 voksne, som blev bedt om at gå på en løbebånd i et tempo, der følte sig moderat hårdt for dem. (Tænk hurtigere vejrtrækning og let sved.) De fremlagde blodprøver før og umiddelbart efter øvelsen, så forskere kunne måle proteiner forbundet med helkropsbetændelse.

"Efter" prøverne viste omkring et 5% fald i et protein kaldet TNF, som produceres af immunceller. Hong siger, at dette er et "klart og signifikant tegn på, at immuncellerne undertrykker de inflammatoriske markører", hvilket kan give sundhedsmæssige fordele både på kort sigt og, når træningen regelmæssigt gentages, også på lang sigt.

Forskningen lægger også vægt på, hvordan netop denne proces sker, siger Hong. Det ser ud til, at stresshormoner frigivet under moderat motion kan udløse receptorer i kroppens immunceller. Resultaterne blev offentliggjort i tidsskriftet

Hjerne, adfærd og immunitet. "Beskeden her er, at motion ikke behøver at være meget intens at have antiinflammatoriske virkninger", siger Hong. Det er især vigtigt for folk, der kan blive skræmt af ideen om at træne eller frustreres af mangel af mærkbare resultater, tilføjer hun - herunder dem, der er overvægtige eller har en kronisk inflammatorisk sygdom. "Selv før du ser vægten kommer væk, er der tegn på, at du kæmper med inflammatorisk aktivering i din krop," siger hun.

Mute

Nuværende tid0: 00

/

Varighedstid1: 10

Belastet: 0%

0: 00

Fremskridt: 0%

0: 00

Fremskridt: 0%

Stream TypeLIVE

Resterende tid-1: 10

Afspilningsrate

Kapitel

  • Kapitel
Beskrivelser fra, valgt

  • Beskrivelser
Undertekster slukket, valgt

  • Undertekster
billedindstillinger, åbner dialogboksen for billedindstillinger

  • billedtekster, valgt
  • Billedtekster
standard, valgt

  • Lydspor
Dette er et modalt vindue.

Mute

Aktuel tid0: 00

/

Varighed Tidspunkt: 00

Belastet: 0%

Fremgang: 0%

Stream TypeLIVE

Resterende tid -0: 00

Afspilningsfrekvens

Dette er et modalt vindue. Denne modal kan lukkes ved at trykke på Escape-tasten eller aktivere tasten Luk.

Dette er et modalt vindue. Denne modal kan lukkes ved at trykke på Escape-tasten eller aktivere tasten Luk.

Dialogboksen Indstillinger for indstillinger

Begyndelse af dialogvindue. Escape vil annullere og lukke vinduet.

Tekst

Farve
Farve
Farve

Hong advarer om, at mennesker med kroniske sygdomme altid skal tale med deres læger, før de starter en ny øvelsesplan, og bør ikke forvente motion alene for at helbrede deres problemer. Men hun håber, at hendes forskning vil give denne gruppe ny motivation til at tilføje moderat fysisk aktivitet til deres rutine.

"Alle ved, at motion er godt for dem," siger Hong. "Men måske gør det lidt mere specifikt - siger, at hver gang du træner kan have en reel anti-inflammatorisk fordel - hjælper folk med at acceptere det lidt tydeligere. ”

Efterlad Din Kommentar