De overraskende måder, der kan genbruges poser, kan gøre dig til at købe mere junk food

Stil

De overraskende måder, der kan genbruges poser, kan gøre dig til at købe mere junk food

Det er altid en stor gevinst for dig at få dine egne genbrugelige indkøbsposer til og miljøet - rigtigt? Men ifølge en ny undersøgelse kan den følelse af præstationer og stolthed du får fra forgængelige plastposer føre dig til at lave dårlige valgmuligheder.

Forskere ved Harvard Business School kigget på indkøbskvitteringerne fra et sted af en stor købmandskæde i Californien og analyserede køb på basis af om de bragte genbrugsposer eller fastgjort med de tilsluttede plastik.

10 Tegn, at dit hus gør dig fedt

Det er ikke overraskende, at de, der toted deres egne tasker til butikken, købte mere økologiske fødevarer end ikke-organiske. Men forskerne også fandt ud af, at de, der bragte poser hjemmefra, var meget mere tilbøjelige til at afhente junkfoodvarer som is, slik, chips og kager.

"Det var klart, at kunder, der bragte deres egne poser, mere sandsynligt ville erstatte ikke-organiske versioner af varer som mælk med organiske versioner", Uma Karmarkar, assisterende professor i markedsføring på Harvard Business School og medforfatter af undersøgelsen fortalte Harvard Business Review . "Så en grøn handling førte til en anden. Men de samme mennesker var også mere tilbøjelige til at købe [junk food]. De erstattede ikke andre varer med junkfood, som de gjorde med økologisk mad. De tilføjede bare det til deres vogne. "

Karmarkar og hendes medforfatter, Bryan Bollinger, teoretiserer, at dette skyldes, at kunderne føler at de kan belønne sig selv for at hjælpe miljøet.

9 fedtfattige fødevarer Du bør ikke spise

"Du giver dig selv en cookie," fortalte hun Harvard Business Review . "I dette tilfælde bogstaveligt talt. Hvis jeg opfører sig godt i en situation, giver jeg mig selv tilladelse til at fejle mig i en anden uafhængig situation. I dette tilfælde medfører en taske, at du tror, ​​at du er miljøvenlig, så du får lidt is. "

Men det betyder ikke, at du skal undlade at hjælpe miljøet for din midts skyld. Karmarkar mener, at som følge af at genbruge poser bliver mere udbredt, vil denne tendens falde af, idet man henviser til brugen af ​​genbrug af plastflasker som eksempel.

"Det plejede at være, at du følte, at du gjorde det godt ved at genbruge flasker," sagde hun. "Nu er det til det punkt, hvor du ikke får en cookie til genbrug af dem. "

Forskerne fandt ud af, at når folk blev pålagt BYOB på grund af plastikposer, stoppede junk food købene, mens de organiske køb fortsatte. (Californien og Washington, DC samt nogle få udvalgte amter i hele landet, har vedtaget en sådan lovgivning, der skal træde i kraft senere i år.)

20 ting du skal kaste bort for bedre sundhed

"Grundlæggende , hvis det er obligatorisk, får vi ikke den afsked af at være en god person, "fortalte Karmarkar Harvard Business Review .

Alle fortjener en godbid igen og igen, men vær opmærksom på, hvad du lægger i din indkøbsvogn, næste gang du er i butikken. Dine genanvendelige poser er virkelig gode til planeten, men de absolut ikke negerer sundhedsvirkningerne af for meget tilsat sukker.

Og endnu en note: Sørg for at du renser dem så ofte. Forskning viser, at de kan være et hotbed for salmonella og E. coli. Et udbrud af den gastrointestinale sygdom norovirus blev endda sporet tilbage til de miljøvenlige totes tilbage i 2012.

9 måder at afmontere dit hjem

Efterlad Din Kommentar