Den overraskende måde, der argumenterer med din partner, påvirker din sundhed

Graviditet

Den overraskende måde, der argumenterer med din partner, påvirker din sundhed

Går du i raseri, når du argumenterer med din partner? Eller lukker du helt ned? På nogen måde gør du ikke nogen favoriserer for dit helbred. Ifølge en ny undersøgelse fra University of California, Berkeley og Northwestern University, kan hvordan du reagerer under en konflikt med din partner, have alvorlige konsekvenser for dit helbred.

For undersøgelsen, offentliggjort i Emotion , undersøgte forskerne forholdet mellem 156 middelaldrende og ældre heteroseksuelle par. Robert Levenson, studieforfatteren, spores disse par siden 1989. Hvert femte år kom parene ind i et laboratorium og gav vidnesbyrd om, hvad der skete i deres liv, såvel som de behagelige og tunge punkter i deres forhold. Interaktionerne blev kodet og sporet for adfærdsmæssig analyse, og ægtefællerne afsluttede detaljerede undersøgelser om deres helbred.

Forskere søgte efter læber presset sammen, strikte brynder, tætte kæber og hævede eller hushed stemmer som tegn på vrede. Tegn på "stonewalling" eller nedlukning følelsesmæssigt under konflikten omfattede et stiv ansigt, stive nakke muskler og undgåelse af øjenkontakt.

I slutningen af ​​det årti lange studie fandt forskerne en tydelig sammenhæng mellem disse to konfliktreaktioner og overordnede sundhed: dem, der oplevede raseri i raseri i deres reaktion på deres partner under testimonials, var mere tilbøjelige til at have et kardiovaskulært problem hos slutningen af ​​undersøgelsen. De, der stonewalled deres partnere, havde en øget risiko for muskuloskeletale lidelser som ryg og muskelsmerter. Forskere fandt denne effekt selv efter at have kontrolleret alder, uddannelse, motion, rygning, alkoholforbrug og koffeinforbrug. Sammenhængen var sandt for begge parter, men var mere udtalt for ægtemænd.

Konflikten, som varede kun 15 minutter eller mindre, forudsagde udviklingen af ​​sundhedsproblemer for ægtemænd i 20 år fremover, siger Claudia Haase, forfatter forfatter, i en erklæring. Forskere kunne effektivt gætte hvilken lidelse der ville ramme, hvilken partner alle baserede på, hvordan de reagerede på uenigheden.

Har du brug for hjælp til at holde din vrede (uanset hvordan den manifesterer) i skak? Her er 16 måder at klare din frustration på, om du har et hurtigt humør af en bidende sans for humor.

Denne artikel blev oprindeligt vist på RealSimple. com.

Efterlad Din Kommentar