Den overraskende ting du kan gøre for at øge dit humør i dag

Graviditet

Den overraskende ting du kan gøre for at øge dit humør i dag

Jeg er en sloucher. (Der sagde jeg det.) Jeg bruger timer om dagen over mit arbejde tastatur skrift og redigering artikler. Udover det faktum, at jeg har lyst til at se ud som Hackback of Notre Dame (afrundede skuldre og et forreste lurching hoved er ikke meget sexet!), Nogle gange når jeg skriver væk, bliver jeg lidt skarp. Heldigvis opdagede jeg et let lille trick for at temperere mit humør: sidder lige op!

Ikke alene er det bedre for min kropsholdning, men også ifølge nyere forskning, der blev offentliggjort i tidsskriftet Sundhedspsykologi , var folk der netop oplevede færre negative følelser og mere positive i forhold til dem, der sad faldt ned i deres stole. Bonus: Bedre kropsholdning var også forbundet med højere selvværd.

Når jeg sidder lige op, er det lettere sagt end gjort (i hvert fald for mig), når jeg parkerer min bageste dag, forsøger jeg og husker at følge råd fra Catherine Cuzzone, medejer af United States Pilates Association: Forestil dig en streng bundet til kronen af ​​dit hoved trækker dig opad; Dit hoved skal være centreret over din krop. For yderligere at skubbe slash'en, har jeg også begyndt at afslutte (nogle) af mine dage med denne posture-building yoga-serie fra Kristin McGee, Health 's yoga og wellness editor. Målet er at gøre sekvensen 6 til 8 gange, 3 til 4 gange om ugen.

Her håber vi, at vi alle sidder lidt højere næste uge!

HØJTE MOUNTAIN POSE

Stå højt med arme på dine sider, fødder sammen. Inhalér dybt, bøj ​​din kerne og stig op på dine tæer. Udånder langsomt.

HØJRE SQUAT

Inhalere og holde hæle hævet, sænk langsomt dig selv; hæv våben, så de er parallelle med gulvet i skulderhøjde, håndfladerne nede. Gå så langt som du kan, mens du opretholder god kropsholdning. Udånd og tryk på ryggen op igen.

HØJ PLANK

Inhalér og træk ind i plank, arme skulderbredde og fødder sammen. Engag din kerne, mens du klemmer en imaginær grapefrugt mellem dine skulderblade. Ånde ud.

OUT-IN PLANK

Inhalér og vedligeholde en stærk linje, trin din højre fod ud 6 til 8 inches, og derefter din venstre. Udånd og træk tilbage med din højre fod, efterfulgt af din venstre.

SIDE PLANK

Inhalér og løft din højre arm mod loftet, mens du ruller tilbage, så du balancerer på din venstre arm og stablede fødder. Udånd og stirre op på din højre hånd, holde kernen båret. Hold for 5 vejrtrækninger.

Efterlad Din Kommentar