Det overraskende antal skridt, som amerikanerne virkelig tager hver dag

Stay fit, stay well

Det overraskende antal skridt, som amerikanerne virkelig tager hver dag

Ved at tage 10.000 trin om dagen er det et sundt mål, du vil være rimeligt egnet og give dit overordnede wellnessa boost. Buthow har du faktisk faktisk ramt det nummer?

Hvis du er mange amerikanere, er du kortfattet, ifølge ny forskning fra Stanford University, som fandt, at folk i USA indtog kun 4, 774 trin dagligt. Det ligger under det gennemsnitlige verdensomspændende gennemsnit på 4, 961 trin om dagen og lander Amerika på nummer 30 ud af de 46 lande evalueret af studieforfatterne.

Hvor lærer man de fleste skridt? Hong Kong kom ind på toppen af ​​listen, med gennemsnitligt 6, 880 trin hver dag. Indonesien rangeret sidst, med beboere der kun walking 3, 513daily. For at få thosenumbers, brugte forskerne en app, der arbejder med step-tracking chips i smartphones. De opnåede og derefter analyserede data fra mere end 693.000 mennesker.

Som fedme satser i USA fortsætter med at stige (om end langsomt end i tidligere år - en lille sej!), Er vores stillesiddende måder mere end lidt relateret. Fysisk inaktivitet fører til anslået 5 millioner dødsfald på verdensplan hvert år, ifølge National Institutes of Health, som finansierede undersøgelsen.

Mute

Aktuel tid0: 00

/

Varighedstid1: 10

Belastet: 0%

0: 00

Fremskridt: 0%

0: 00

Fremskridt: 0%

Stream TypeLIVE

Resterende tid-1: 10

Afspilningsrate

 • Kapitel
Kapitel

 • Beskrivelser slukket, valgt
Beskrivelser

  Undertekster

  • billedindstillinger, åbner dialogboksen for billedindstillinger
  • billedvisning, valgt
  Billedtekster

  • standard, valgt
  Lydspor

  Dette er et modalt vindue.

  Mute

  Aktuel tid0: 00

  /

  Varighed Tidspunkt: 00

  Belastet: 0%

  Fremgang: 0%

  Stream TypeLIVE

  Resterende tid -0: 00

  Afspilningsfrekvens

  Dette er et modalt vindue. Denne modal kan lukkes ved at trykke på Escape-tasten eller aktivere tasten Luk.

  Dette er et modalt vindue. Denne modal kan lukkes ved at trykke på Escape-tasten eller aktivere tasten Luk.

  Dialogboksen Indstillinger for indstillinger

  Begyndelse af dialogvindue. Escape vil annullere og lukke vinduet.

  Tekst
  Baggrund
  vindue

  "Ligesom økonomer kan måle, hvor meget rigere de rige er sammenlignet med de fattige, så vi også på 'aktiviteten rige'," forklarer Althoff. Ud af de 46 lande, der blev studeret, rangerede USA en dystre 42 for ulighed i aktiviteten, hvilket gør amerikanerne næsten 200% mere tilbøjelige til at være overvægtige end nogen, der bor i Hongkong, Kina eller Sverige, de lande med den mindste ulighed i beskæftigelsen.

  For at få vores bedste fitnesstips leveret til din indbakke, tilmeld dig Healthy Living nyhedsbrevet

  Forskerne undersøgte også sammenhængen mellem aktivitetsniveauer og hvor en person boede - som et kvarter, der var designet til at gå i stedet for at køre. Konklusionen: Bor i et mere walkableareahelped folk tager flere skridt. "Hvor aktiv du er, er ikke kun din personlige beslutning," siger Althoff. "Det er virkelig ret betydeligt påvirket af hvor du bor, og hvor nemt dit miljø gør det for dig at være aktiv. "

  Selvfølgelig er du ikke ved at flytte bare for at gå mere (selv om du er på vej, det er de mest walkable byer). Men du kan sigte mod at arbejde i mere bevægelse i løbet af din dag, siger Althoff. Du har hørt det før, men tips som disse er værd at gentage: gå ned i hallen for at tale med din kollega i stedet for at udarbejde en anden email og parkere i den fjerne ende af en parkeringsplads eller garage, så du kan gøre lidt walkingto få dit kontor eller forretningen.

  Disse ekstra trin kan tilføje hurtigt, og du behøver ikke nødvendigvis at gøre10, 000 dit ultimative mål. At dømme efter vores nationale gennemsnit på 4, 774 daglige trin, 10, 000 kan være for ambitiøs. Når et mål føles uopnåeligt, kan det faktisk afholde dig fra at prøve noget hårdere, siger Althoff. Plus tager det ikke hensyn til alder og dit generelle helbred.

  "En ung sund person bør have et andet mål end en ældre eller mindre sund person med forhold, der ikke gør dem i stand til at være så aktive," siger han. Forskere knaser stadig tallene på, hvad den rigtige skridttælling kan være for forskellige typer vandrere, men i mellemtiden "skyde for små men vedvarende stigninger", siger han.

  Efterlad Din Kommentar