Overraskende fødevarer, der bekæmper fedt

Din metabolisme: en brugervejledning

Overraskende fødevarer, der bekæmper fedt

Metabolisme -boosters

Få glæde: Du kan forbrænde kalorier og bekæmpe fedt ved at spise lækker mad. "Hvis du vælger de rigtige valg, viser studier, at du kan fyre op til 300 ekstra kalorier om dagen," siger Pamela Peeke, MD, forfatter af The Hunger Fix .

Hele uraffinerede fødevarer er dine helte. Dit stofskifte skal arbejde hårdere for at nedbryde dem end forarbejdede, så du zapping flere kalorier og lagrer mindre som fedt. opskrifter fordobles (endog tredobbelt op) på fødevarer med alvorlig metabolism-boosting power. Tag det dystartigt fedt!

Laks

Hvad en fangst! Forskning tyder på omega-3'erne i laks og andre fede fisk, der hjælper med at opbygge muskel- og jo flere muskler du har, jo flere kalorier du brænder. Omega-3'er kan også bidrage til at reducere fedtoplagring ved at sænke cortisolniveauerne (forskerne har endnu ikke bekræftet hvordan).

G o for: To 3-oz portioner af fed fisk per uge.

Prøv denne opskrift: Salmon Noodle Bowl

Yoghurt

Kalkholdige fødevarer har slankekraftværker. Få for lidt af dette mineral og din krop er mere tilbøjelige til at pakke væk kalorier som fedt, ifølge en undersøgelse af undersøgelser.

Med op til 50 procent mere calcium pr. Ounce end mælk er yoghurt en potent kilde. Endnu bedre kan dens probiotika hjælpe med at holde mavefedt under kontrol.

Gå til: Mindst to portioner om dagen.

Prøv disse opskrifter:

• Creamy Bean Dip

• Køle Raita

Avocado

For en hurtig metabolisme skal du holde betændelse i kontrollen og blodkarene er klare og smidige. Avocados unikke kombination af essentielle fedtsyrer, enumættede fedtstoffer og antioxidanter hjælper dig med at gøre netop det. Plus, en avocados 14 gram fiber springer op med din kalorieforbrænding.

Gå til: En til to daglige portioner af fødevarer med højt indhold af sunde fedtstoffer.

Prøv denne opskrift: Avocado Whip

Bønner

Høj i resistent stivelse og fiber, bønner tvinge dit system til at bruge ekstra energi (som i kalorier) for at bryde dem ned.

Forskning fra University of Colorado tyder på, at hvis du vælger fødevarer, der er højt i resistent stivelse, findes det også i fuldkorn og ikke-modne bananer - du kan øge din kalorieforbrændingsevne med op til 24 procent i løbet af kurset dagens.

Gå til: En servering af en resistent stivelse mad pr. Måltid.

Prøv denne opskrift: Varm to-bønnesaladsalat

Chili peberfrugter

Føler du brændingen? Det er mere end bare sensation: Chilies 'varme signalerer tilstedeværelsen af ​​capsaicin, en forbindelse som sammen med capsiate kan fremdrive kroppen til at scorch en ekstra 50 til 100 kalorier efter et krydret måltid.

Gå til: Chilies så varmt som du kan stå. (Men pas på! De hotteste-habanero, Scotch-bonnet og thailandske eller indiske paprika-er for brændende for mange mennesker.)

Prøv disse opskrifter:

• Rørkylling med chili

• Rist kylling med yoghurt-chili gnid

Grøn te

Denne pakke koffein og antioxidanter kaldes katekiner, en dynamisk duo, der menes at stimulere din nervesystemet og øge fedtforbrændingen. Undersøgelser tyder på, at drikke grøn te kan hjælpe dig med at tabe pund og trimme din talje.

Gå til: Flere kopper om dagen (i betragtning af hvordan koffein påvirker dig).

Prøv denne opskrift: Spiced Green Tea Smoothie

Kaffe

Du bruger den til at vågne op - og dit stofskifte vil også.

Koffeinen i en kop joe midlertidigt opdrætter dit stofskifte med så meget som 15 procent. Koffein hjælper også med at mobilisere de kræfter, der brænder oplagret fedt.

Gå til: En til to kopper om dagen, især før træning.

Prøv denne opskrift: Spiced Coffee Shake

Efterlad Din Kommentar