Det overraskende fitnessværktøj ashley graham bruger til at vise sine lår

Fitness

Det overraskende fitnessværktøj ashley graham bruger til at vise sine lår

En ting vi beundrer om Ashley Grahamis hendes engagement i fitness. Den 29-årige stiller konsekvent sine øvelser ud på Instagram - og vi er her for alt. Vi elsker også at når hun får hendes sved på, bruger hun ikke altid "typisk" gymudstyr. (Husk, at hun slog massive dæk med slædehammere?) Hendes nyeste get-fit værktøj af valg: Prowleren, som Graham er blevet brugt i sine historier.

@ theashleygraham

Ashley Graham

Ved første øjekast ligner denne simple metalmasse, som typisk vejer mellem 60 og 80 pund, før den lægges med vægtplader, ikke meget ud. Men lad dig ikke narre. "Det er et af de mest effektive værktøjer, uanset om du træner for ydeevne, funktionelt fitness eller fedt tab", forklarer Frank Baptiste, grundlægger af FranklyFitness i New York City. "Skubbe det virker de forreste muskler, mens trækker det virker de bageste. Uanset hvad benene kører bevægelsen. "

Skræmt eller træk vægt på tværs af gulvet, kan føle sig ret bemyndigende. Giv hendes slædekraft en prøve. (Bemærk: Baptiste anbefaler spikning form og teknik til squats, deadlifts og inverterede rækker, inden du går videre til denne øvelse.)

"Det er en totalkropskombination, der virker hele din underkrop, ryg, arme og kerne", siger Baptiste. et kraftigt hoftehængsel, der fremkalder fart for en kraftig vandret træk, hvilket er fantastisk til at udvikle totalkropsstyrke og kraftudhold. Og dens høje intensitet vil sende din puls gennem taget og tænde dit stofskifte. "

Et andet plus : Det er et godt skridt til at hjælpe med at bekæmpe alt det, der slashing vi gør på vores skriveborde hele dagen.

18 Bevæger sig til Tone på din Butt, Lår og Ben

Sådan gør du

Rozalynn S. Frazier

Hold stropper stramt, uden slap, trin tilbage to eller tre trin, så du bliver trukket ind i en bøjet over position med knæbøjede, et hængsel på dine hofter og en neutral rygrad.

Hold skuldrene fast og nedad, læn dig tilbage og kør gennem hæle og fødder for at skubbe gulvet væk. Efterhånden som hofter og knæ strækker sig, følg med i en række, hold hånden tæt og trække albuer lige bag dig; stropper og underarme følger samme linje. Afslut med en høj kropsposition, klædt klemmer, hofter indlagt, kernebøjle, skuldre fuldstændigt bortført og udvidet, og klemme skulderbladene. Gentag bevægelsen.

Dit rum vil diktere, hvor længe du arbejder. For eksempel tager det 45 sekunder at færdiggøre en 30-yard afstand. Efter afsluttet hvile i 90 sekunder til 1 minut. Gentag for 3-5 runder.

Dette kan være den eneste gang du vil vil blive saddled med dødvægt!

Efterlad Din Kommentar