Det overraskende fakta om tonight's blue moon

Graviditet

Det overraskende fakta om tonight's blue moon

I aften, hvis du ser op i himlen, finder du et sjældent syn, der forekommer "en gang i en blå måne. "

Som i vil du se en faktisk blåmåne, som er (i det mindste i det mindste), når en anden fuldmåne opstår inden for samme kalendermåned. Thisoccurs omtrent hver 2. 7 år, ifølge Space. com-dermed den berømte sætning. Sidste gang vi jordforstærkere fik at vidne til, hvad der er kendt som en blåmåne, var August 2012, og næste gang vil det ikke være indtil januar 2018.

På trods af navnet antyder, ændrer månen ikke farve. Ifølge National Aeronautics and Space Administration (NASA), vil månens farve sandsynligvis vise sig at være lysegrå og hvid, ligesom den du er vant til at se på en anden aften.

Kan en fuldmåne holde dig op om natten?

Det plejede at være, at en "blå måne" betød "den tredje fuldmåne i en sæson, der indeholdt fire af dem," Space. com rapporter. Grunden til, at definitionen ændrede sig til vores nuværende forståelse af udtrykket, var alt resultatet af en misforståelse, ifølge NASA. I 1940'erne blev et blad kaldet Sky & Telescope misforstået definitionen, udskrivning af en artikel, der udtalte "anden [fuldmåne] om en måned, så jeg fortolker den kaldes Blue Moon."

Yderligere komplicerende ting, en maan, der synes blå i farve, sker faktisk. NASA forklarer, at månen kan se blå til os, hvis det sker, opstår der en stor vulkansk udbrud og eksploderer masser af partikler i luften. Skovbrande kan også forårsage det. Der kan man bare se?

Dagens blåmåned rejste faktisk i morges kl. 6: 43 EDT, men lad os se det, de fleste af os savnede det. Så sørg for at kigge efter det i aften. Og hvis du ikke kan se det, vil Slooh Community Observatory streame det online på 8:30 EDT.

Mens månen måske ikke ser alt så forskelligt, vil du være vidne til en begivenhed, der kun sker ... ja en gang i en blåmåne. Og derudover kan du endda lægge mærke til nogle få underlige kroppseffekter.

4 Mærkelige måder månen kan påvirke vores organer

Efterlad Din Kommentar