Operation for at undgå # 2: Episiotomi

Fitness

Operation for at undgå # 2: Episiotomi

Den anden af ​​5 operationer, du ikke ønsker at få ?? og hvad skal man gøre i stedet.

Det kan lyde så enkelt og effektivt, når en OB-GYN afklarer alle årsagerne til, at hun udfører episiotomi før aflevering. Den logiske, der skærer eller udvider den vaginale åbning langs perineum (mellem vagina og anus) vil trods alt reducere risikoen for bækkenvævstår og lette fødsel. Men undersøgelser viser, at adskillelse af muskler i og omkring den nedre vaginalvæg (det er mere end bare hud) forårsager så mange eller flere problemer, som det forhindrer. Smerter, irritation, muskeltårer og inkontinens er alle almindelige bivirkninger af episiotomi.

Det amerikanske College of Obstetricians og Gynecologists (ACOG) lancerede sidste år nye retningslinjer, der sagde, at episiotomi ikke længere skal udføres rutinemæssigt, og tallene er faldet. Mange læger reserverer nu episiotomi for tilfælde, hvor barnet er i nød. Men satsen (ca. 25 procent i USA) er stadig meget for højt, siger eksperter, og nogle bekymrer sig over, at det er fordi kvinder ikke er opmærksomme på, at de kan afvise operationen.

"Vi spurgte kvinder, der leverede vaginalt med episiotomi i 2005, om de havde et valg", siger Eugene Declercq, ph.d., hovedforfatter af den førende nationale undersøgelse af fødsel i Amerika, "Lytte til mødre II" og professor i moderns og børns sundhed ved Boston University School of Public Health. "Vi fandt, at kun 18 procent sagde, at de havde et valg, mens 73 procent sagde, at de ikke gjorde det. "Med andre ord blev omkring tre ud af fire kvinder i fødslen ikke spurgt om den operation, de snart ville møde i en presserende situation. "Kvinder fik ofte at vide," Jeg kan få babyen hurtigere, "siger Declercq, i modsætning til læger, der faktisk spørger dem:" Vil du som en episiotomi? "

Hvad skal du gøre i stedet for

Kommuniker. Tiden til at forhindre en unødig episiotomi er godt før arbejde, eksperter er enige om. Når du vælger en OB-GYN-øvelse, spørg efter sin episotomi-rate. Og når du bliver gravid, har du det for at undgå den operation, der er skrevet på dit diagram.

Gør dig klar med kegler. Arbejde med en sygeplejerske eller mellemkone kan reducere chancen for en sådan operation, siger eksperter; hun kan lære Kegel øvelser til stærkere vaginale muskler, eller udføre perineal og bækkenbund massage før og under arbejdet.

Efterlad Din Kommentar