Surf op: Fange en bølge, brændende kalorier

Fitness

Surf op: Fange en bølge, brændende kalorier

Find balance og slippe af frygt, freelance skribent Alisa Blackwood deler sin første surfing oplevelse .

Surfing har aldrig været øverst på min opgaveliste. Måske har det noget at gøre med min frygt for hajer (de kæbe minder går dybt). Men under et besøg i Huntington Beach, Californien ?? a. k. en. Surf City USA ?? mine tanker kunne ikke hjælpe, men vandre til de tonede lår, abs og arme, der kunne være min ved at padle havet og finde min balance på bølgerne. Kaste i en garvet, sur surfing coach, og hvem kunne sige nej?

Min instruktør fra Toes på Næs Surf School passer til profilen: Charles "Charlos" Bentley er ultra-tilbagelænet og ligner en ung Kevin Bacon med stereotyp surfer-dude solbleget hår. Charlos er så dygtig på hans bord, at han kan surfe mens han gør en hovedstand, så jeg ved, at jeg er i gode hænder.

Surfing 101 starter på en kølig sommermorgen med Charlos undervisning i en lille gruppe af os, der er kendt som pop-up. Vi begynder med vores brædder på sandet og ligger på magten nedad på toppen af ​​dem i en push-up-klar position. "Hold din abs og glutes stramt", siger Charlos os, da han demonstrerer, hvordan vi skal springe fra vores push-up udgør et kneb og derefter til stående stilling. Mine første forsøg er langt fra yndefulde, og jeg spekulerer på, hvordan i verden jeg kommer til at trække det ud, mens jeg balancerer på et bord på vandet.

Et par minutter senere er vi våde. Charlos giver bagsiden af ​​mit bord et skub i en lille modstridende bølge. Jeg padle en gang med hver arm som han fortæller mig om, så prøv at springe op. Jeg gør det kun på mine knæ og balancere for et sekund eller to, før du tørrer ud, slukker en mundfuld saltvand. Men jeg kan ikke lade være med at grine, når jeg bruser til overfladen.

Næste side: Indsamling af min Zen [sidebreak] Otte forsøger senere har jeg stadig ikke været i stand til at komme på foden, og frustration er begyndt at tage fat. "Du skal stoppe overthinking det" rådgiver en erfaren surfer, der hænger ud på stranden. Han foreslår, at jeg tager en pause for at "samle min Zen." Det synes lidt hokey. Men hej, hvorfor ikke? Så jeg padler ud og sidder bare på mit bord og føler rytmen af ​​havet og solens varme. Jeg indser, at for at lære at stå, må jeg stoppe med at være bange for, at jeg kommer til at falde og udslette. Med et dybt ånd for mod og min Zen indsamlet, er jeg klar til at give det en anden gå.

Jeg padler tilbage i en bølge, og denne gang klikker noget. Jeg glemmer at tørre ud og skubbe op. Pludselig står jeg på mit bord, exhilarated, riding the wave som om jeg havde gjort det i årevis. Fyldt med tillid glider jeg glat hele vejen til land og trækker mit bord let afsted, når jeg kommer til sandet.

Adrenalinhastigheden får mig næsten til at glemme mine ømme hamstrings, abs og triceps. Jeg padler tilbage i havet for mere, rider mit bord til land igen og igen, med en ny følelse af magt og styrke ?? og ikke bare i min abs.

Hvad er der for dig (foruden sjov)

Surfede næsten 2 millioner mennesker i 2004, og 45% af dem var kvinder? Op 8% procent fra 2002.

De hurtige udbrud af surfbrænding mellem 500 og 800 kalorier i timen. Det er også en træning i hele kroppen, der rammer din overkrop, kerne og quad muskler og en fantastisk måde at forbedre din balance på. Klar til at ramme bølgerne? En 2-timers gruppe lektion vil køre dig $ 80 til $ 120, herunder surfbræt og våddragt (når det er nødvendigt). For mere information, besøg www. surfing-bølger. com.

Efterlad Din Kommentar