Super-simple tricks til at tabe pund

Fitness

Super-simple tricks til at tabe pund

Fra Sundhed magasin Hvorfor 47 er et vigtigt tal

Det er den procentdel af carbs, der skal være i din kost, hvis du virkelig ønsker at holde fast i din plan og nå din ideelle kropsvægt, siger en ny canadisk undersøgelse.

Hvorfor? Diæt, der er lave i carbs (men højt i protein) er svære at vedligeholde. Og gode kulhydrater (frugt, fuldkorn) leverer masser af appetitstøvende fibre og mindre mættet fedt, hvilket er bedre for dit hjerte.

Relaterede links:

  • Hjælp os med at opnå vores store vægt
  • Slim-O-Matic: Sådan får du en flad mave
  • Hvordan en kvinde har fundet en træning Hun elsker og taber 125 lbs

250 kalorier væk!

Du spiser så mange færre kalorier, hvis du spiser med en mand i stedet for at kaste ned med en gruppe af dine kvindelige venner, siger en ny undersøgelse. Kvinder, der spiste sammen spiste næsten 800 kalorier hver; en kvinde, der spiste med en mand, havde omkring 550.

Tweet off the pounds

Microblogging kan styrke dit vægttab. TweetYourEats. com kategoriserer de fødevarer, du spiser og sporer og tæller dine kalorier. Lav en online maddagbog på TweetWhatYouEat. com, send derefter direkte beskeder til @TWYE for at logge kalorier. Få gruppe vægttab support på Tweetworks. com.

Den søde lugt af slankekure succes

Du spiser når du keder dig? Næste gang sniffer du kaffebønner i stedet for en smal måde at bremse din trang til at snacke fra psykolog og mindfulness-ekspert Susan Albers, PsyD, forfatter til de nye 50 måder at berolige dig selv uden mad (New Harbinger Publikationer: $ 16,95). Det er så meget vand, du skal drikke før hvert måltid for at tabe yderligere 4 1/2 pounds hver tredje måned, når du slanker, ifølge en ny undersøgelse. i

Fedme

. Det giver mening: Forskere tror, ​​at du spiser mindre, fordi vandet får dig til at føle dig fyldt.

45 minutters efteråret vandreture. . . . . . vil brænde de 300 kalorier i din morgen bagel. Bliv fuld længere med omega-3'er

Omega-3 fedtstoffer kan hjælpe din krop til at forbrænde flere kalorier og udløse hormoner i din mave, der hjælper dig med at føle dig længere, siger australske forskere. Få din yummy måde:

Purslane:

Lav en stor salat med disse lækre grønne; de har mere omega-3'er end nogen anden bladgrøn.

Flaxseed:

  • Slib flaxseed (nedenfor) og drys det på din yoghurt eller korn. Kammuslinger:
  • Pan-sear eller broil jakobsmuslinger til omega-3s fra havet. Stillehvefisk og vilde Alaskan laks er gode valg også.

Efterlad Din Kommentar