En super enkel postpartum øvelse for at fremskynde din abs og bølle gulv

Fitness

En super enkel postpartum øvelse for at fremskynde din abs og bølle gulv

Graviditet er smuk, men det kan påvirke din krop på måder du ville nok aldrig forvente. Et eksempel på dette er diastasis recti, som udvikler sig sent i graviditeten og ofte ses efter fødslen. De to store parallelle bånd af muskler, der mødes i maven, adskiller sig og forårsager en udbulning i maven. Hvis dette er sket med dig, er du bestemt ikke alene. Faktisk er omkring en tredjedel af gravide kvinder betinget, og det er endnu mere almindeligt for nye mødre over 35, eller hvis du har multipler. At have diastase recti kan svække din abs, hvilket igen bringer rygsmerter og gør rutinemæssige aktiviteter mere udfordrende.

Kristin McGee, en yoga-ekspert, havde for nylig tvillinger. I denne video demonstrerer hun en simpel øvelse, som kan hjælpe med at få din krop tilbage til sit stærkeste selv. Den består udelukkende af åndedrætsarbejde, der er designet til at hjælpe med at få din abs tilbage i form. Det hjælper også med at styrke bækkenbunden og hjælper med at stramme op i din kerne generelt.

Du kan øve denne øvelse, mens du er i en siddende stilling, eller på dine hænder og knæ, alt efter hvad du føler, giver dig mulighed for at scoop i din mave og engagere din bækkenbund mere effektivt. Målet er at arbejde dig op til seks til otte vejrtræk pr. Sæt. Så gør tre sæt, tre til fire gange om dagen.

Efterlad Din Kommentar