Den super gross reason du bør tænke på shampooing your beard

Graviditet

Den super gross reason du bør tænke på shampooing your beard

Glem svampe, toiletter eller mobiltelefoner: Den mest spirende ting i dit hus kan faktisk være dit eget ansigt. Mere specifikt kan din (eller din partneres) "lumbersexuelle" skæg rumme en modbydelig kimkoloni.

Det er i det mindste ifølge KOAT Action 7 News i Albuquerque, New Mexico. Nyhedsstationen rekrutterede "en håndfuld" skæggede fyre for at se, hvad der lurede i deres ansigtshår (bortset fra krummerne fra den morgenmiddag). Resultatet: nogle skæg er så snavsede som toiletter.

Sådan holder du din køkken kimfri

? ?? Iâ? Jeg er normalt ikke overrasket, og jeg blev overrasket over dette, â? ?? forklarer John Golobic, Quest Diagnostics mikrobiologen, som testede vatpind fra guysâ? ?? skæg til KOAT. en?锟 斤 拷 Disse er de typer ting du 锟 斤 拷?锟 斤 拷 finder i afføring. Itâ?锟 斤 拷 er bare helt fyldt med enterics, â? ?? aka bakterier, der normalt opstår i tarmene (og poop).

Et kig på den forfærdelige petriskål er nok til at slukke for din frokost. Intrepid reporter Royale Da har haft forskellige objekter (iPhones, dørhåndtag og lignende) testet som en del af stationens tilbagevendende serie, men skægprøverne var de værste hun oplevede. en? ?? Iâ? Jeg har aldrig set en petriskål denne farve før, â? ?? Da siger i videoen.

10 måder at afmontere dit hår

På den lyse side vil de bakterier, de fandt, ikke gøre nogen syg? ? ja, bugs, der forårsager madforgiftning er også en type enteriske bakterier, men de specifikke bakterier blev ikke fundet.

â? ? Men det viser en grad af urenhed, der ville være noget foruroligende? ?? Golobic fortalte KOAT. Et par offentliggjorte studier har også fundet skægede ansigter, der er spirende end rene barberede.

Så burde gutter helt grøderne helt? Nah, du behøver ikke ændre dit udseende. Denne konklusion tyder simpelthen på, at nogle mænd måske ikke vasker op, som de kunne, siger Golobic. På toppen af ​​en grundig skægskrubbe i brusebadet (med sæbe, shampoo eller skægvask), bør alle (skæggede eller ikke) også øve håndvask.

Og â? Prøv at holde hænderne væk fra dit ansigt så meget som muligt. ?? Golobic tilføjer, da dine hænder mest sandsynligt er den måde, bakterierne bevæger sig der i første omgang.

Sådan rengøres alt bedre

Efterlad Din Kommentar