Sun Salutation: Step by Step

Fitness

Sun Salutation: Step by Step

God morgen yoga

Jeg elsker at vågne op og hilse dagen med en Sun Salutation (eller Surya Namaskar, i sanskrit). Det lader mig ikke kun erkende endnu en smuk morgen, men jeg føler mig altid så meget bedre bagefter. Det er en chance for at strække alle kinks fra natten og forbinde med min ånde, så jeg kan sætte min hensigt - eller gal - for dagen. Morgen yoga giver mig også den rolige stille tid alene før min baby eller mand vågner op; Jeg kan fokusere på mig selv og reflektere over alle de vidunderlige ting i mit liv. Når jeg er færdig med poser, er jeg i et lysere humør uden at "jeg lige rullede ud af sengen" grogginess. Virkelig, selv en kop kaffe giver dig ikke så meget langvarig energi - og java kan heller ikke klare din krop!

Se videoen: Sådan laver du en perfekt solopstilling

Trin 1

Start stående, hænder i bøn på hjertet. Luk øjnene, hvis du vil have og fokusere på dit ånde.

Trin 2

Tag 3 til 5 vejrtrækninger, indånd derefter og løft hænder over hovedet; se op til hænderne.

Trin 3

Ånd udånding, åben arme ud til sider og sving>

Trin 4

Inhalér og trin højre ben tilbage til Crescent Lunge pose. Lader kiste løft, flyde arme over hovedet. Tryk hænder i bøn. Kig op til dine hænder.

Trin 5

Udånder på hænder og knæ, og derefter indånder i en swayback Cow poser.

Trin 6

Tuck tæer under og ånde ud i nedadgående hund. Hold for 5 vejrtrækninger.

Trin 7

Træd højre fod frem til Crescent Lunge, og tag derefter venstre fod til højre i Standing Forward Bend. Inhalér arme tilbage overhead og ånde hænder til hjerte. Juster dit knæ over din ankel.

Efterlad Din Kommentar