Sommeren swaps at spare kalorier

Sunde swaps: færre kalorier, mere smag

Sommeren swaps at spare kalorier

Seasonal eats

Sommer er min yndlingssæson, især når det kommer til fødevarer som is og burgere på grillen. Jeg elsker at forkæle, og jeg ved, at en eller to dage med splurging ikke er en big deal, men hvis jeg nyder min favorit godbidder hele sommeren, vil jeg absolut ikke holde min vægt. For at sikre, at jeg ikke overdriver det og bliv krops-strand-krop klar med disse sunde swaps.

I stedet for:

en banan split eller ice cream sundae Vælg:

banan "soft serve" Byt højt kalorieindhold og højt fedtis til banan "blød tjene ", som er lavet med en frossen banan, så du får al den kolde, cremede lækkerhed for en brøkdel af kalorierne og fedtet.

Chips og dip

I stedet for:

guacamole og chips Vælg:

edamame guacamole og lentil chips Når det kommer til guac og chips, er det svært at stoppe efter blot en bid . Prøv denne version for en mere tilfredsstillende snack. Edamame tilføjer fyldningsprotein til blandingen, og linser chips fylder dig med fiber, så du spiser mindre og sparer kalorier i slutningen af ​​alt det snacking.

Frosty Treat

I stedet for:

en frossen Pina Colada Vælg:

Slået ned Pina Colada Som du ved, er frosne cocktails fyldt med sukker, så lyse op med dette "skinny" version. Det kræver kokosvand og ananasjuice, så du får nogle tilsatte næringsstoffer i din kost, mens du ikke går glip af noget lækkert sjovt.

Stor grillning

I stedet for:

en cheeseburger på en stor hvid bun Vælg:

en kalkunburger på en hel hvede Sandwich Thin En fedtet cheeseburger vejer mig altid, så Jeg vælger en sundere burger og bolle. En kalkun burger på en hel hvede Sandwich Thin skar kalorier og fedt, men jeg går ikke glip af den store sommer smag fra grillen.

Fingermad

I stedet for:

pommes frites Vælg:

Sød kartoffelkil kogt i kokosolie En nem måde at handle om den sunde værdi af pommes frites er at bytte dem til søde kartoffelfries kogt i kokosolie. Søde kartofler giver flere næringsstoffer, og kokosolie giver masser af hjertesundede fedtstoffer.

En sommerklassiker

I stedet for:

en hotdog Vælg:

en kylling eller kalkunhund Elsker hotdogs, men ikke deres kalorieindhold? Også mig! Så når jeg ønsker en hotdog, vælger jeg en naturlig Applegate kylling eller kalkunhund. De har mindre mættet fedt end en regelmæssig oksekød hotdog og smager endnu bedre efter min mening!

Kruset og salt

I stedet for:

Kartoffelchips Vælg:

Kale chips Fedtede kartoffelchips giver meget lidt næringsværdi og gør store skader på din calaorie tæller for dagen.I stedet for ubevidste munching på de farlige muligheder gør jeg kale chips. De lyder måske mærkeligt, men stol på mig, de er lækre!

Vask det ned

I stedet for:

sodavand Vælg:

gnistvand eller sukkerfri smagsstoffer Soda har tonsvis af tomme kalorier, så i stedet drik mousserende vand med et stænk af frugtsaft eller et sukkerfri aromatiseret vand, som Hint. Du får al den gode smag for minimal (hvis nogen) kalorier!

Halv og halv

I stedet for:

Månedslakket kartoffelsalat Vælg:

Kartoffelsalat lavet med græsk yoghurt Jeg elsker kartoffelsalat om sommeren, men jeg hader, når det er svømning i mayo. For at oplyse en af ​​mine favoritopskrifter erstatter jeg halvdelen af ​​mayo med græsk yoghurt til en mere nærende og tilfredsstillende sideskål.

Efterlad Din Kommentar