Sommer splurge: sådan nydes is på en kost

Allergi

Sommer splurge: sådan nydes is på en kost

ByTina Haupert

For nogle uger siden nød jeg min første " ægte "is af sommeren. Sikker på, jeg har spist masser af lavt kalorieindhold, fedtfattig frosne yoghurt i de seneste måneder, men ikke den fulde fede, kalorieindhold type pakket med cookies, nødder og chokoladebiter. Du ved, de gode ting! Jeg bestilte min favorit smag (Almond Joy) og nød hver eneste bid af det; splurge var helt det værd!

Is er en god behandler i sommervarmen, men før jeg nyder en scoop (eller to!), Husker jeg disse taljebesparende strategier.

Bestil en kiddie størrelse

Selvom jeg ønsker tre skåle is, ved jeg kun en vil tilfredsstille mit ønske, så jeg bestiller akid's size scoop, som typisk er mere end nok. Hvis en barns størrelse ikke er tilgængelig, deler jeg en ordre med min mand eller en ven.

Getty Images

Forenkle din kegle

Når jeg går efter de gode ting, bestiller jeg min is i en kop, skål eller almindelig kegle for at redde unødvendige kalorier. Isen er den bedste del, og jeg vil hellere bruge mine kalorier der end på en vaffelkegle, som når dyppet i chokolade, kan have så mange som 300 kalorier uden is i det!

Stick til klassikerne

Mine yndlingssmagninger af is er Almond Joy og Coffee Oreo Cookie, men når jeg ser på mine kalorier, Iselect klassiske smag som vanilje, chokolade, jordbær eller kaffe i stedet for den "loaded "dem som chokolade jordnøddesmørkekagedej. Jeg finder, at dette er et godt kompromis, fordi jeg sparer nogle kalorier uden at fratage mig selv.

Varmt påfyldning

Det er nemt at blive båret væk med lækre ister, især de varme fudge og candy bar stykker. Normalt vil jeg have dem alle! Men der er ikke behov for at tilføje ekstra sukker og kalorier med chokolade og karamel sauce eller flødeskum. For færre kalorier, Isop min is med friske bær, som er fyldt med smag og indeholder sunde fibre og næringsstoffer. Jeg sommetider også toppen af ​​min is med et par hjertesundede nødder, som tilfører noget protein til min dessert.

Efterlad Din Kommentar