Sommer Smagsoplevelser, der par perfekt

Vægttab

Sommer Smagsoplevelser, der par perfekt

Smukke sommerkampe

Veggies og frugt er lækker på egen hånd, men disse 6 sæsonbestemte kombinationer viser, at de er bedre parret sammen med andre ingredienser, hvilket giver en tydelig og forfriskende smag.

Agurk + Ristet Rød Peber

Tilsæt et spændende spark til skarpe, forfriskende agurker ved at smide dem med skiver rødfisk peber, der er fyldt med vitaminerne A og C. Du kan også dyppe cukesne i ristet rød peber hummus for en nem forretter.

Spinat + Citron

En drizzle citronsaft lyser op den subtile, jordiske smag af spinat. Top parret med en håndfuld ristede pinjekerner for at skabe en sensationel side.

Aubergine + Oregano

Kast denne antioxidantrige veggie på grillen med en lille smule olivenolie og en kniv frisk oregano til ekstra smag.

Tomat + Balsamicoeddike

Balsamins tarthed er en lavkal måde at frembringe den rige, søde smag af modne tomater. Tilsæt frisk mozzarella til en endnu mere overbærende godbid.

Zucchini + Cilantro

For en øjeblikkelig sommerfavorit, drys frisk koriander på tyndt skiveskåret courgette. Du kan også nyde denne combo med en forfriskende, lys dukkert lavet af almindelig fedtfattig yoghurt, salt og et stænk eddike.

Corn + Lime

Grillet majs på cobben er temmelig perfekt alene, men tilsæt en klemme af limejuice og det når et helt nyt niveau af lækkeritet. Citrusen giver en skarp tarthed for at supplere dette søde hele korn.

Denne kombinationsboks er også en sund grillpluk: Korn er rig på fibre og folat, og en kalk er næsten kaloriefri og giver dig et slag på vitamin C. Og med hvert øre på ca. 100 kalorier er der ikke behov for at understrege om grabber sekunder.

Efterlad Din Kommentar