Sommerfedtbrændere

Fitness

Sommerfedtbrændere

Har du svært ved at lægge lemonade ned og trække dig udenfor for at forbrænde nogle kalorier? Du er ikke alene, siger Richard M. Ryan, ph.d., professor i pyschologi, psykiatri og uddannelse på University of Rochester. Uanset om du holder dig til en øvelsesrutine, siger han, afhænger af, hvor motiveret du er, og det er let at have en motivationsmeltdown om sommeren. Det er hvor vi kommer ind. Vores snige små tips og tricks gør det sjovt at komme videre.

1. Buddy op

Lav venner på gymnastiksalen eller kom med en Girls Gotta Move løbende klub på Health. com. Dine øvelsespartnere vil give dig en hård tid, når du savner et par dage, hvilket hjælper med at holde dig ansvarlig. Andre venner, der kan hjælpe dig med at flytte: Den hyperaktive hund, der skal køres hver dag, eller den ven eller kollega, der bad dig om at hjælpe hende med at slanke sig til hendes sommerbrud. At vide, at nogle er afhængige af dig, er også en rigtig motivator.

2. Prøv noget nyt

Prøv en anden klasse på dit fitnesscenter (vi kan lide Hula Hoop Pilates klasser ved Crunch i L. A.; www. Crunch. Com). Eller kortlæg en frisk løbe- eller vandrerute på www. usatf. org (klik på "Americas Running Routes"). Hvis du ikke er styrketræning endnu, heres en god grund til at prøve det: Forskere ved Arizona State University fandt ud af, at hvis du løfter vægte, vil du forbrænde ekstra kalorier i op til to timer efterarbejde.

3. Sæt mål og beløn dig selv.

Formålet med at løbe eller gå et bestemt antal miles om ugen, siger personlig træner og sundhedskørende træneren Jenny Hadfield. Derefter belønne dig selv med en massage eller nyt stykke fitnessudstyr, når du opnår dit mål. Eller efter en hård morgen gym træning, samle din favorit latte på vej hjem eller til kontoret.

4. Downsize

Køb dine yndlingsbukser i den størrelse, du vil være, og hæng dem op, hvor du vil se dem hver dag; prøv dem i slutningen af ​​hver uge for at måle dine fremskridt. Eller tag billeder af dig selv hver uge for at se, hvordan din krop holder forandring til det bedre.

Næste side: 5. Skift landskabet [sidebreak] 5. Skift landskabet

Indstil en dato for at møde en veninde uden for byen i en anden by for at køre, gå eller skate et løb. Forventningen om at bruge tid på en ny lokalitet, konkurrere, og se din veninde vil holde dig begejstret for dine træningsprogrammer, der fører op til den store dag. Eller tag en strand-træningsdag: Tag en frisbee, strandbold eller volleyball sammen, så lad dig selv have en time med total afslapning hver halve time, du bruger til at svede.

6. Gør det til en konkurrence

For en lille sund rivalisering for at holde dig i gang, udfordre din mand eller bedste ven til en fitnesskonkurrence. Vælg en uge og hold styr på hvor mange minutter hver person udøver. I slutningen tager taberen vinderen ud til middag eller i filmene.

7. Spørg dine fremskridt

For hver dag du træner, skriv en stor rød X på din kalender. At se alle de røde mærker vil holde dig i gang. "At holde en rekord af resultater kan være meget motiverende, især til tider, hvor vægttab eller forbedringer i fitness sker langsomt," siger Kelly D. Brownell, ph.d., direktør for Rudd Center for Food Policy and Obesity på Yale University. Hold en dagbog om dine løb eller gå træning enten den gammeldags måde eller online. På www. activetrainer. com, du kan spore tid, tempo og hvordan du følte med webstederne gratis, nem at bruge kalender.

8. Pump op i lydstyrken

Det er ikke overraskende: En lille britisk undersøgelse viste, at hurtige musikinspirerede frivillige kørte hurtigere på en 10-minutters tredemølleprøve end de langsommere typer. Har du problemer med at komme ud af døren? Vælg en personlig temasang, der virkelig bryr dig op (som Queens "We Are The Champions"), og spil det, når du klæder dig til din træning.

9. Vær forberedt

Sæt dit træningstøj på, så snart du kommer hjem, eller tag dem med dig for at arbejde, så du kan være klar til at træne ud, så snart du er ude. Hvis du har dine walking sko på, kan du bare være inspireret til. . . gå!

Inspiration til at holde dig på mål

"Jeg laver en aftale med mig selv: Hver måned, jeg går i gymnastiksalen mindst fire gange om ugen, kommer jeg til at købe et sødt nyt træningsdrag. " ?? læser Chris OConnell

" Jeg har lige startet en hip-hop dans klasse på mit gym. Det er min mulighed for at lære kølige dansebevægelser uden at bekymre sig om, hvad andre tænker eller føler som et komplet freak ved at danse alene i min stue. Og jeg brænder tonsvis af kalorier mens du bryder det ned. " ?? læser Amanda Storey

" Det lyder måske simpelt, men Ive holdt op med at kalde det 'træner ud. I stedet fortæller jeg mig selv, at jeg skal "forbrænde noget fedt. Det hjælper mig med at tænke på det mindre som arbejde og mere som noget positivt, jeg gør for mig selv. " ?? læser Lauren Fine

Efterlad Din Kommentar